A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

silurusglanis, a képek Egerben készültek? Csak nem tegnap? Ha legközelebb lesz arra ilyesmi program, légyszíves emlékeztess már rá!

Akit érdekel a 2015M gyakorló, az kövesse itt a kommenteket.
http://combatgear.blog.hu/2016/04/15/huncam#comments
Egyelőre ötletelés folyik, de nagyon hasznos. Meg is találták azt a terepmintát, ami leginkább hasonlít az új "huncam"-ra, és ez a Dél afrikaiak egyik terepmintája! :D
sap_2nd_camo_shirt.jpg

Ha ideérnek a gibbonok és meglátják a mintát egyből úgy érzik majd hogy hazaértek.:D Vagy készülünk a globális felmelegedésre?

Valaki tud valami a Rendészeti Központról?
Mert mióta megalakult azóta semmi hír simncsen róla, épp úgy mint a Különleges ezredről. Szerintetek ez miért van? Azárt mert semmi sem történik, csak átneveztünk alakulatokat és minden megy tovább ahogy eddig vagy a háttérben komoly munka és fejlesztések folynak, aztán egyszer csak meglepődünk, hogy 2 modern felszerelt alakulatunk van.

A különleges ezred sajtóanyaga...

http://www.honvedelem.hu/cikk/56678_a_cel_az_egyeni_kepessegek_fejlesztese_es_a_harceljarasok_egysegesitese

Tehát ha jól értem, a különleges ezrednek annyi a lényege, hogy minőségi, meg új dolgokat nem kapnak, csak a firkászok kaptak új szavakat....

A KRK mitől modern és felszerelt?
Nem értem, hogy miért a Rendőrségtől kellett egy tábornokot áthozni parancsnoknak? Ez fordítva nem történhetne meg soha.

Fejlesztés, hááát nem érted?

Buta vagy! - szarkazmus.

(Itt már minden arra megy, hogy a sajtóban jajj de jó meg csilli-villi, de mögöttes tartalom meg nincs.)

Nocsak, nocsak!

@krisss
Erdőben érdekes lesz :)

Hát, az erdő kevésbé lényeges szerintem. Inkább az a fontosabb, hogy nyílt, félig nyílt terepen hogy muzsikál. Ebből az egy képből ugyan még nem lehet megítélni, de ha a(z új, nem pedig szétmosott, kifakult) Multicam-nél nem világosabb az összhatása, akkor jó lesz.

Nekem tetszik, szerintem jól néz ki :-)

Ezen kép alapján egyelőre nekem is szimpinek tűnik. De kéne több kép, különösen terepen, természetes fényviszonyoknál.

Ha már egyenruha az ugyebár rejtő álcázo funkciot is lát el.
Akkor essen néhány szo az álcázási képeségek fejlesztésérol is.
A redszeresitett álcák 99%ba nem univerzális nem lehet veluk egy hálofalat rendesen felállitani vagy egy álcasátrat a hozzá tartozo rudazat hiányosságai végett. Nem régi hálo rejtoképességével volt probléma hanem a kiegészitokkel és ez a hiányisság az ujnál se orvosolták

Ha meg az alfoldi pusztára gondolsz ott meg a pdu gepárd és pct rakéták játszanak alap lovészbaka nem játszik azon a terepen csak a nagy hatotávolság az ilyen àlsokat meg álcázza a szerdzso