<blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="honved"><blockquote rel="Panzerfaust">Ezzel együtt jó volna, ha segítenèk-engedèlyeznék a Fulcrumok elpasszolását.
Talán 4 gép van még, ami repülőképes lehet, vagy azzá lehet tenni. De a többi ? Még alkatrésznek se....
</blockquote>
Arra a négyre, talán ötre gondoltam, nem a Jurassicra.
Azokat múzeumokkal kéne barterezni, cserébe más roncsra ...
És még ott vannak a 21-esek, Szuhojok ... De valószínű még ilyen célra se kellenek, tele a térség repképtelen szovjet gépekkel.</blockquote>
Szerintem még Moszkvának se kellenek, mert már elvitték volna ha igen, biztos beszéltek már róla valamelyik találkozáson. Máshova meg nem lehet eladni, talán a szíreknek ingyért, de azért meg Obi van és társai herélnének ki.
</blockquote>
Jó összegért (piaci ár alatt) mindent el lehet adni. És azt is figyelembe kell venni hogy ez "némileg" elavult technika. Korlátozásokkal. Megnéztem anno Hendéék hirdetését, mennyiért adnák a gépeket, és azt gondolom eléggé túlárazták.
A hajtóművek, fegyverek hamar elmentek, a többi ugyanúgy fog járni mint a keletnémet Mi-24-esek, bontó, nem kis zsozsóért, amit nekünk adófizetőknek kell állni.
Tisztára megérte, nemde ?
Moszkvának persze hogy nem kell, annyi van nekik kivonva mint a szemét, ráadásul jobb változatok.
Egyébként ha semmi nem megy, van az országban elég körforgalom, odabiggyeszteni a nagyobbak közepére egyet aztán kalap
))</blockquote>
Igen, még ez a verzió is gazdaságos megoldás, csak 10 évente le kell festeni. Az oroszokon kívül szvsz másnak nem lehet eladni, mert Moszkva stoppol. Ilyen kevés "kilométert futott alvázaik" lehet nem állnak nekik a pálya szélén. De nem valószínű ez sem, mert Mig-29-re nincs nagy megrendelés világviszonylatban, még full újra sem. Amúgy is legalább 10 évvel ezelőtt kellett volna ezen gondolkodni. Esetleg ingyen nekiadhatjuk a szerbeknek, némi gazdasági előnyért cserébe. A lengyel-bolgárt megtorpedózná Putyin mivel Nato országok.