A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

A psznr 5 modernizáciojának vajon lenne értelme?

A magyar haderő jelenleg rendszerben álló eszközei közül kizárólag a Gripenek és a Mistralok modernizációjának van értelme. A Mistral modernizációnak (mobil teleszkópos állványú lokátorok, stb.) már meg kellett volna történnie, jelen formában a Mistral rendszer súlyosan elavult, míg a a Gripenek modernizációs programját most kellene kezdeni tervezni, hogy 2020-tól folyamatban lehessen a megvalósítása.

Minden más eszköze a magyar fegyveres erőknek, beleértve a kis számú, de szintén hidegháborús színvonalt képviselő HMMWV-t is kohó amint használhatatlanná válik (a szárazföldi haderő által használt eszközök többségének ha volt is üzemideje, az olyan régen lejárt, hogy legföljebb muzeológusok segítségével lehetne megállapítani, hogy mikor), mert bármit is költeni rá őrültség lenne.

Most akkor izgulhatunk, hogy véletlenül se lássunk huncamos bocskait, mert a bocskai a legbiztosabb jele annak, hogy soha, semmi nem változik, vagy ha igen, akkor rossz irányba.

Most akkor izgulhatunk, hogy véletlenül se lássunk huncamos bocskait, mert a bocskai a legbiztosabb jele annak, hogy soha, semmi nem változik, vagy ha igen, akkor rossz irányba.

Volt kép róla (amúgy ez a 2015M nem a HunCam). Nem változik itt semmi...
Talán majd az unokáink megtudják miért kellett a magyar haderőt semlegesíteni, az országot pedig teljesen megszabadítani fegyverzetétől, technikájától.

atv.hu/videok/video-20160801-deli-hirado-2016-08-01
Download_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

617280927Download__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8:50-től a videóban.
És csak van bocskai....

Most lehet beleszaladok egy pofonba, de nekem kifejezetten tetszik a bocskai. Azt nem tudom mennyire kenyelmes vagy mennyire jol hasznalhato, de kinezetre igy civilkent semmi bajom vele. En ha ranazek, csak azt latom, hogy ez egy magyar katonai sapka es meg jobban is nez ki, mint mas kulfoldi sapkak.
Na, johet az ignore. :D

Most lehet beleszaladok egy pofonba, de nekem kifejezetten tetszik a bocskai. Azt nem tudom mennyire kenyelmes vagy mennyire jol hasznalhato, de kinezetre igy civilkent semmi bajom vele. En ha ranazek, csak azt latom, hogy ez egy magyar katonai sapka es meg jobban is nez ki, mint mas kulfoldi sapkak.
Na, johet az ignore. :D

Ha nem lenne ennyire csúcsos, másabb lenne a sapkarózsa és lenne rajta szellőző, elmenne egyedi magyar katonai sildes sapkának.