Nem is várják el, hogy meghaljon a Lidl-ért ha kell...Lidl pénztárosként nem sok időd lenne napközben ide írni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem is várják el, hogy meghaljon a Lidl-ért ha kell...Lidl pénztárosként nem sok időd lenne napközben ide írni.
A 2019-es BAP-ot is közösen adtuk: 4 Gripenre jutott 4 Eurofighter.Voltak brtit tanfolyamok itthon az utóbbi 10 évben folyamatosan (ők küldtek oktatókat szárazföldi alakulatok) a covid óta ez nem tudom ezzel mi van. Hozzájuk is lehetett menni és a sandhurstben is volt kiajánlott magyar hely amit a legtöbbször feltöltöttünk. Kforban, EUforban, cipruson közös gyakorlatok és àltalánosan jó közös viszony. Ez is katonai együttműködés. Pápán a szállítógépes gyakorlaton is mindig ott vannak.
De, elvárják, csak a rohatt' alkalmazott nem nagyon hajlandó.Nem is várják el, hogy meghaljon a Lidl-ért ha kell...
Ebben igazad van. Meg nem tudnánk akkor cigizni, mikor épp akarunk. Mondjuk a lidl pénztárost meg nem küldik a határra,Afganisztánba, Irakba vagy frontvonalba, mint a katonákat. Meg nem kell oszló hullákat vetköztetni és drogos tbc-s barmokkal intézkedni, dulakodni, mint nekünk. Állami fegyveres szervek állományát nem érdemes sima civil szakmákkal összehasonlitani. Vannak előnyök, meg vannak hátrányok. A lidl pénztáros végigdolgozza a napját, én meg van hogy nem. Ő viszont munkaidő után mindig hazamegy, én meg van hogy nem.Lidl pénztárosként nem sok időd lenne napközben ide írni.
Ez csak addig van így amíg el nem fogytok és az hamar jön komoly esemény idején.Mondjuk a lidl pénztárost meg nem küldik a határra,Afganisztánba, Irakba vagy frontvonalba, mint a katonákat. Meg nem kell oszló hullákat vetköztetni és drogos tbc-s barmokkal intézkedni, dulakodni, mint nekünk
Azt gondoltam, hogy te egyből érteni fogod hogy mire gondoltam...A védelmi ipari együttműködés meg azért nem igaz, mert mi a SAAB-bal és nem a BAe-val álltunk kapcsolatban.
Ukrán katonák mondták egy riportban, hogy a háború 90%-ban unalom és várakozás. A maradék 10% viszont k. intenzív és sokszor halálos...Lidl pénztárosként nem sok időd lenne napközben ide írni.
Utolértük a lidl pénztàrosi kezdő fizut.
Ezek azok a hivatások, ahol én nem bánom, sőt, örülök neki, ha egész nap csak a himtagjukat verik, ettől függetlenül jó fizetésért jó emberek vannak ott.Lidl pénztárosként nem sok időd lenne napközben ide írni.
Én sem látom máshogy ne aggódj, csak azért a Lidl pénztáros is megérdemli a pénzét szerintem.Ezek azok a hivatások, ahol én nem bánom, sőt, örülök neki, ha egész nap csak a himtagjukat verik, ettől függetlenül jó fizetésért jó emberek vannak ott.
Ideális állapot, ha a rendőrök öreg nénikeket kísérgetnek át a zebrán, a mentősök már befonjak a szakallukat, a tűzoltók ki se jönnek a laktanyabol, a katonák már harci festesben játszanak indianost a Bakonyban.
Vagy a gyárban a karbantartók csak traccsoljanak a dohányzóban.
Kisarkitott, de Krissek is csak gyakorlatotozzanak, addig jó nekünk. Már az se jó, ha rendort kísérgetnek akár Pesten, akár a határon.
Mindenki kapjon tisztességes bért, amiből normálisan meg tud élni. Ebbol a szempontból eléggé marxista vagyokÉn sem látom máshogy ne aggódj, csak azért a Lidl pénztáros is megérdemli a pénzét szerintem.
Miért lenne ennek marxizmus a neve?Mindenki kapjon tisztességes bért, amiből normálisan meg tud élni. Ebbol a szempontból eléggé marxista vagyok
Altiszt avatás van, nem?Az egyik szolnoki Zlin mintha bemutatót repülne a Budapesten a Hajógyári sziget környékén... családi nap van a hadikikötőben vagy mi lehet ez?
Altiszt avatás van, nem?
Mert nem jobb?Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy ezek a getto T72 hekkelesek "ketseg kívül [sic] jobb, mint egy Leopard a4" és hasonló épületes kinyilatkoztatásokat...
Nem lehet az embernek saját véleménye?Mit szeretnél mondani? Nem értem, nagy a zaj a kabinban, semmi értelme, állj félre előbb.
A T-72, Leo 2 A4, Leo 2 A7+ melle akarsz meg egy 4. tipust is?Mert nem jobb?
Indokold meg, hogy miért ne lenne jobb egy M-84AS1 mint egy 90-es évek elei leoA4.
Kérlek szépen, hátha tanulok valami újat.
Ezt a stílust, mármint a fröcsögést, ez nálad bevett szokás? Most nem bántásból.
De várom az észérveidet. Pacsi.