Az RM Hungary is azt ír.Megint 209 Lynx-ről írnak. Egyébként nesze semmi...
Szóval jó kèrdès mennyi az annyi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az RM Hungary is azt ír.Megint 209 Lynx-ről írnak. Egyébként nesze semmi...
A csehek ugye most fejelték meg a megrendelésüket, pedig náluk alacsonyabb a fenyegetettség, és kevésbé vannak lemaradva.Az RM Hungary is azt ír.
Szóval jó kèrdès mennyi az annyi.
A pisztoly azért sokkal jobb.Hát csak tanítsák meg hol a nyakszirt, ahova ütni kell a gyalogsági ásó élével. Mert a gyalogsági ásó a katona legjobb közelharc fegyvere. Nekünk még azt is tanították, hogy kell megfojtani az ellenséges katonát, a saját sisakszíjával.
A pisztoly azért sokkal jobb.
Uhhh...Megjelent a fenti újság, ebben a hónapban a magyar haderőfejlesztés az egyik fő téma náluk. (50 , 58-68 lap)
Wow, birodalmi . . . lepegetocskeJaja, ebben a 2 éves cikkben van kép is róla, ha ő akar az lenni.
Rheinmetall Robotics L – Ein „Roboter-Hund“ für abgesessene Soldaten
Zur Unterstützung abgesessener Kräfte setzt Rheinmetall auf einen vierbeinigen Schreitroboter, der den Soldaten auch in schwierigem Gelände auf dem Fuße folgen kann und Aufgaben innerhalb der Gruppe übernimmt.esut.de
Lesz hozzá lőszer is....Leginkább azzal hogy lesz éleslövészet.
Amúgy nem tudom mire gondolt.
Piackutatàs.Olaszország és Magyarország stratégiai szövetségesek...
"...korábban olasz cégekkel is kialakítottak egy együttműködést, és keresik annak a módját, hogy ezt hogyan lehet folytatni, fejleszteni a jövőben."
Maradjunk annyiban, hogy az elődjéhez képest egyébként klasszisokkal felkészültebb a faszi.
Olaszország és Magyarország stratégiai szövetségesek...
"...korábban olasz cégekkel is kialakítottak egy együttműködést, és keresik annak a módját, hogy ezt hogyan lehet folytatni, fejleszteni a jövőben."
Hogymi?Pedig RSzR elég összeszedettnek tűnt. Aztán lehet, hogy csak a Batmankedése miatt. Meg egy fokkal kultúráltabbnak, mint Korom.
Nálam , én tettem fel!Tegnap belefutottam egy cikkbe, amelyik azt bontogatta, miért cserelhettek le RSZRt, pl hogy Novakkal allitolag furcsa stílusban beszélt stb - hol találom?
Nem tudom elhinni, hogy ne legyen valami beszerzés! Itt inkább az van, hogy kurva nagy kuss van mindenről!Készül a jövő büdzsé. 30-án nyújtják be. Első infók.
A jövő évben eléri, sőt meg is haladja a GDP 2 százalékát a haderőre fordított összeg. Gulyás Gergely.
Méghogy drága a boxer a A7+ meg az F35, ilyen költségvetésből NULLA beszerzés na az milyen drága sereg, azt csinálja utánunk valaki....Nem tudom elhinni, hogy ne legyen valami beszerzés! Itt inkább az van, hogy kurva nagy kuss van mindenről!