40 db van KaposváronRemélem, Gidrán is érkezett, nem csak az a pár tíz darab van mutatóban. Abból már százas nagyságrend kellene, hogy használatban legyen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
40 db van KaposváronRemélem, Gidrán is érkezett, nem csak az a pár tíz darab van mutatóban. Abból már százas nagyságrend kellene, hogy használatban legyen.
Az a pár tíz-be illik bele. De 300 fölötti teljes darabszámról volt szó Maróth idejében. Mikor lesz az meg? Másfél éve ez a negyven db van.40 db van Kaposváron
az eu parlamentalisták is nyaralnak. majd a nyaralásuk után nem sokra rábolintanak a pénzekre és ha minden igaz felszabadul egy nagy összeg. szerintem erre van várva. Annyit változott a helyzet a világban hogy amikért anno LMBTQ baromságok mentek a pattogások csupán gyerekcsínyé minősűltek...Az a pár tíz-be illik bele. De 300 fölötti teljes darabszámról volt szó Maróth idejében. Mikor lesz az meg? Másfél éve ez a negyven db van.
nem 300 fölött, hanem 300 db-ra van keretszerződésAz a pár tíz-be illik bele. De 300 fölötti teljes darabszámról volt szó Maróth idejében. Mikor lesz az meg? Másfél éve ez a negyven db van.
Amikor a totál caros fiúk ament adnak ráAz a pár tíz-be illik bele. De 300 fölötti teljes darabszámról volt szó Maróth idejében. Mikor lesz az meg? Másfél éve ez a negyven db van.
Bármilyen meglepő ez egy konténer
Látom, de miert olyan nagy show ez?Bármilyen meglepő ez egy konténer
Senki nem mondta hogy "nagy show". Egy magyar konténer gyártócég csinált pár konténert a HM-nek - véletlen kidobta az algoritmus nekem, aztán gondoltam a nyári uborkaszezonban talán ez is hír...Látom, de miert olyan nagy show ez?
így már értem köszi! Azt hittem valami beszerzés érkezett annak a darabjait pakolják!Senki nem mondta hogy "nagy show". Egy magyar konténer gyártócég csinált pár konténert a HM-nek - véletlen kidobta az algoritmus nekem, aztán gondoltam a nyári uborkaszezonban talán ez is hír...
Holnap fog valamit bejelenteni Bobó Szentesen...így már értem köszi! Azt hittem valami beszerzés érkezett annak a darabjait pakolják!
Ez egy igen fontos logisztikai irány. Ez a modern katonai logisztika alapja. A BW is halomszámra rendeli az önrakodó teherautókat. De a Honvédség is rendelt egy jópárat. Ha van X darab önrakodó teherautód, akkor rendelhetsz hozzá 6-10X darab ilyen konténert. Szerencsére ezek hazai gyártásból érkeznek.így már értem köszi! Azt hittem valami beszerzés érkezett annak a darabjait pakolják!
Holnap fog valamit bejelenteni Bobó Szentesen...
@Néma megfigyelő for president!Mi is hallottuk ezt hogy egy legenyseginek bruttó 700 lesz a kezdő tiszthelyettesnek meg 800 aztán meg hogy a katonák kapnak 6 havi fegyver pénzt meg az emelés előtt és mindezt meg idén de hat szép is lenne ha ezt meg kapnak
Vaaaagy bobo bejelenti hogy Szentes kapja elsőnek az AT-AT lépegető föld gépet és már készül az első halál csillag a békéhez ero kellMásik topikban fizuemelést írnak...
Én ezt hallottam az elmúlt 2-3hetben több kollégával is beszélgettem más más szervtol mindegyik kottara ezt szajkózta szerintem nem lesz itt semmi csak kín és szenvedés nem hiszek már a tündér mesékben@Néma megfigyelő for president!
brutto 800?? Azonnal szerelek fel....@Néma megfigyelő for president!
egyenlőre csak a lynx századba halottam hasonló számokat. de ha sikerül feltölteni gyorsan akkor kiterjesztik. legalábbis én így halottam. azóta lehet nem pótlékoznak hanem emelnek. (szerintem ilyen harcoló harc támogató pótlék lessz harcolók és néhány szakcsapatnak a vége)brutto 800?? Azonnal szerelek fel....