Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vannak...Egyik kérdés: Vannak-e már drónjaik?
Mármint a Honvédségnek, csak elírtam. És mintha aktív védelemről beszélne a Leo2A7HU-val kapcsolatban.Vannak...
Annak is van pl skylark 3...Mármint a Honvédségnek, csak elírtam. És mintha aktív védelemről beszélne a Leo2A7HU-val kapcsolatban.
Szerintem itt arra gondol, hogy megjött pár db heron drónEgyik kérdés: Vannak-e már drónjaik?
Leo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelentiVannak benne új infók?
Ennyi faszságot egy kupacon!Leo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelenti
orosz ukrán háborúban a Leopárdból élve száll ki a legénység míg a t-72 vagy a fölött sorozatból ha páncéltörő kapja el akkor nem
Elkezdtük az izraeli vaskupola rendszer felépítését Magyarország felett.
Saját érdek: drón, EW harc képesség mélységi tűzcsapás.
Csádba viszünk ki helikoptert isLeo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelenti
orosz ukrán háborúban a Leopárdból élve száll ki a legénység míg a t-72 vagy a fölött sorozatból ha páncéltörő kapja el akkor nem
Elkezdtük az izraeli vaskupola rendszer felépítését Magyarország felett.
Saját érdek: drón, EW harc képesség mélységi tűzcsapás.
Annak is van pl skylark 3...
Én a másik részre gondoltam: Olcsó drónok beszerzését rendelte el és be is érkeztek.Szerintem itt arra gondol, hogy megjött pár db heron drón
Kis dronokra kell gondolni amivel az ukránok dolgoznak semmi extra azonban előre lépés hogy nem evek múlva jutott eszükbe ezÉn a másik részre gondoltam: Olcsó drónok beszerzését rendelte el és be is érkeztek.
Pl. a Leopárdokról is mondott érdekes dolgokat, hogy mit kértünk, mitől lett HU-változat. De szerintem van benne még sok kis apróság.Vannak benne új infók?
Ja, 4:34 A TIGRISEK itt vannak... Na ehhez szóljatok hozzá. Először azt hittem rosszul hallok.Pl. a Leopárdokról is mondott érdekes dolgokat, hogy mit kértünk, mitől lett HU-változat. De szerintem van benne még sok kis apróság.
Anyagilag meg se érezné a jelenlegi költségvetés annak a pár ezer új lövésznek a megjelenését.
Én ebben nem hallottam HERON-t. A Vaskupola itt is inkább marketing szöveg, nem konkrétan az Iron Dome beszerzését jelenti. (távlatilag nem kizárt, de most itt nem erről beszélt szerintem)Szerintem itt arra gondol, hogy megjött pár db heron drón
Az egyik ha minden igaz Kaposvár, oda már toboroznak, a másik 4ről elég nagy a csend. Pedig ha jól emlékszem tavaly decemberre ígérték a bejelentésüket és arról volt szó, hogy a zászlóaljak "keretei", tehát tisztek stb már ki is vannak jelölve...Valaki tud róla, hogy egyáltalán tervben van-e még idén vagy jövőre annak a bizonyos plusz 5 zászlóaljnak a megalakítása? Milyen csodára várnak? Anyagilag meg se érezné a jelenlegi költségvetés annak a pár ezer új lövésznek a megjelenését.
Szerintem mind a hét területvédelmi ezredet meg kellene erősíteni 1-1 aktív lövészzászlóaljjal. Lassan két éve megy a balhé a szomszédban, de ez meg sem látszik a haderőfejlesztés tempójában.