És :Nekem aztán nem mondta!
Mert hogy? Jön Karidigán és?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És :Nekem aztán nem mondta!
Mert hogy? Jön Karidigán és?
inkább MANPADS-ot, Ottert meg 8x8-ast hozzon!
Akkor te nem vagy magyar állampolgár? Egyből más lett az értelme a sok kérdésednek...Nekem aztán nem mondta!
én wadiyai vagyok!Akkor te nem vagy magyar állampolgár? Egyből más lett az értelme a sok kérdésednek...
Hogy határt kell szabni az állampolgárok érdeklődésének. Nem nézted meg a két héttel ezelőtt ide belinkelt Politikai Hobbistát?én wadiyai vagyok!
Amúgy mit is mondott Bobo pontosan amire utalgatsz?
Nincs az a pénz, hogy a kis Jeszenszky műsorát nézzem!Hogy határt kell szabni az állampolgárok érdeklődésének. Nem nézted meg a két héttel ezelőtt ide belinkelt Politikai Hobbistát?
Attól azért a tök nyilvánvaló dolgokat fasznak titkolják....Hogy határt kell szabni az állampolgárok érdeklődésének.
A legtöbb NATO országban nyilvánosak a fejlesztési tervek bizonyos mélységig. Nálunk meg azt sem tudni mi a végső cél - a világverő meghatározó haderő bullshiten kívül.Attól azért a tök nyilvánvaló dolgokat fasznak titkolják....
Ha nem tudod mit terveznek, akkor azt sem fogod tudni hogy nem úgy lett, nem akkor lett, nem annyiba került stb., és azt sem kell megmagyarázni hogy miért.A legtöbb NATO országban nyilvánosak a fejlesztési tervek bizonyos mélységig. Nálunk meg azt sem tudni mi a végső cél - a világverő meghatározó haderő bullshiten kívül.
Okos ember ezt így csinálja!Ha nem tudod mit terveznek, akkor azt sem fogod tudni hogy nem úgy lett, nem akkor lett, nem annyiba került stb., és azt sem kell megmagyarázni hogy miért.
Pontosan, így bobonak nem kell kellemetlen kérdésekre őőőőő-zni...Ha nem tudod mit terveznek, akkor azt sem fogod tudni hogy nem úgy lett, nem akkor lett, nem annyiba került stb., és azt sem kell megmagyarázni hogy miért.
Dehogy. Vigyázz ránk. Annyira gyorsított a haderőfejlesztésen, hogy rosszul lennénk már attól is, ha kapnánk egy kis infót.Pontosan, így bobonak nem kell kellemetlen kérdésekre őőőőő-zni...
Ez is olyan, mint az egész ország, előre megy nem hátra, csak kinek merre van az előre....Dehogy. Vigyázz ránk. Annyira gyorsított a haderőfejlesztésen, hogy rosszul lennénk már attól is, ha kapnánk egy kis infót.
Nem kell ez a szar! Puls lesz pont!
Ettől még lehet kényelmetlen kérdést feltenni, csak ott kell ülni a bizottsági ülésen, Novák próbálkozott is. Több ellenzéki kérdést azért nem hallottál, mert a képviselőik nem jelentek meg az évi egyszeri miniszteri meghallgatáson. Biztos más fontos teendőjük volt, csak akkor kár a honvédelmi bizottsági pótlékot felvenni.Pontosan, így bobonak nem kell kellemetlen kérdésekre őőőőő-zni...
Erre pedig láthattad a "megoldást", SzBK csak zárt ülésen válaszol a kérdésekre és ami ott elhangzik azt a kérdező utána nem mondhatja el senkinek.Ettől még lehet kényelmetlen kérdést feltenni, csak ott kell ülni a bizottsági ülésen, Novák próbálkozott is. Több ellenzéki kérdést azért nem hallottál, mert a képviselőik nem jelentek meg az évi egyszeri miniszteri meghallgatáson. Biztos más fontos teendőjük volt, csak akkor kár a honvédelmi bizottsági pótlékot felvenni.
Nem csak a politikusokra gondoltam, hanem a sajtóra is...Ettől még lehet kényelmetlen kérdést feltenni, csak ott kell ülni a bizottsági ülésen, Novák próbálkozott is. Több ellenzéki kérdést azért nem hallottál, mert a képviselőik nem jelentek meg az évi egyszeri miniszteri meghallgatáson. Biztos más fontos teendőjük volt, csak akkor kár a honvédelmi bizottsági pótlékot felvenni.
Sok mindenre válaszolt, sok mindenre nem a nyilvános ülésen. Ami nyilvánosan kommunikált és nem valósult meg vagy nem úgy, arra lehet kérdezni.Erre pedig láthattad a "megoldást", SzBK csak zárt ülésen válaszol a kérdésekre és ami ott elhangzik azt a kérdező utána nem mondhatja el senkinek.
Meg ugye nem lenne jó, ha a szomszédos országok mindent is megtudnának... Úgy, hogy a nagy részük NATO tagDehogy. Vigyázz ránk. Annyira gyorsított a haderőfejlesztésen, hogy rosszul lennénk már attól is, ha kapnánk egy kis infót.
Amúgy hivatalosan még a spikeok sincsenek itthon aztán mégis... végtelenül ciki ez a kínos titkolózás nyilvánosan látható dolgokról...Meg ugye nem lenne jó, ha a szomszédos országok mindent is megtudnának... Úgy, hogy a nagy részük NATO tag
Nem atombombát akarunk összehozni, aminél tényleg kritikus, hogy senki ne tudjon róla. És nem is akarunk titokban föld alatt tenyésztett hadosztályokat felfegyverezni.
Elmondta a legutóbbi bizottsági ülésen is, hogy hát micsoda biztonsági kockázat lenne, ha megtudná mindenki, hogy hogyan érkezik meg az a pár HERO drón...