Voltak huszárok is minden rendben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyújtják, mint a rétestésztát. Közben a bocskorosok már ide járnak atacms-el fenyegetőzni.Lesz meg az iden valami bejelentes vagy ennyi volt?
Meg volt a kari ajándék kf-51 és alá írtak a gidrant is Igaz mind a kettőről lehetet tudni a gidrant meg 20.jara jelentik beLesz meg az iden valami bejelentes vagy ennyi volt?
Ez a rétestészta már szarra van nyitva és sok sok kis lyuk van rajta és háttérből lágy suttogó hangon hallani “békéhez ero kell”Nyújtják, mint a rétestésztát. Közben a bocskorosok már ide járnak atacms-el fenyegetőzni.
Ne is mondd. Ma még nem idegesítettem fel magam.Ez a rétestészta már szarra van nyitva és sok sok kis lyuk van rajta és háttérből lágy suttogó hangon hallani “békéhez ero kell”
No jobb is kell halálnak török mlrsNe is mondd. Ma még nem idegesítettem fel magam.
Abból nem lett semmi, amit te vártál?
Éppen kellene, rögtön 2 osztály.No jobb is kell halálnak török mlrs
Gondolj bele ha a gidran körül ilyen szarakodas ment évekig mi lenne mlrs-el…nekünk meg rövid időn belül kell nincs erre időnk, én rengeteget dolgoztam törökkel jobb velük kerülni az olyan üzletet ami sürgős beszerzés.Éppen kellene, rögtön 2 osztály.
Elhiszem. De a kormány elkötelezettnek tűnik az irányukba.Gondolj bele ha a gidran körül ilyen szarakodas ment évekig mi lenne mlrs-el…nekünk meg rövid időn belül kell nincs erre időnk, én rengeteget dolgoztam törökkel jobb velük kerülni az olyan üzletet ami sürgős beszerzés.
Mondjuk az kevésbé múlt a törökökön...Gondolj bele ha a gidran körül ilyen szarakodas ment évekig mi lenne mlrs-el…nekünk meg rövid időn belül kell nincs erre időnk, én rengeteget dolgoztam törökkel jobb velük kerülni az olyan üzletet ami sürgős beszerzés.
Csak nem a törököktől!Éppen kellene, rögtön 2 osztály.
Kivételes eset az biztos, hogy most nem miattuk.Mondjuk az kevésbé múlt a törökökön...
Konkrétan eddig egy velük kötött üzletünk se rajtuk múlt.Kivételes eset az biztos, hogy most nem miattuk.
Persze mindent akarunk de 0 pénzért cserébe, akkor nem is a törökök a hibásak..de őket se kell félteni ha baszakodni kell egy projekten akkor ok mesterien csinaljakKonkrétan eddig egy velük kötött üzletünk se rajtuk múlt.
Akkor nekik mi lehetünk a "törökök".Konkrétan eddig egy velük kötött üzletünk se rajtuk múlt.
Hát eddig nem ez a tapasztalat.Persze mindent akarunk de 0 pénzért cserébe, akkor nem is a törökök a hibásak..de őket se kell félteni ha baszakodni kell egy projekten akkor ok mesterien csinaljak