A mieinkhez csak az SDB meg a Paveway van integrálva biztosan...Nem is azt irtam,hogy NATO közös beszerzés keretében szereznénk be.....Egyébként is csak arra tettem be,hogy nem csak az SDB van integrálva a Gripenhez.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mieinkhez csak az SDB meg a Paveway van integrálva biztosan...Nem is azt irtam,hogy NATO közös beszerzés keretében szereznénk be.....Egyébként is csak arra tettem be,hogy nem csak az SDB van integrálva a Gripenhez.
Pont most amikor a KMW próbálja rendberakni?Talán eladtuk nekik a Currust. Mondjuk ekkora szerencsénk úgy sincs....
Ez sw aktiválás kérdése.A mieinkhez csak az SDB meg a Paveway van integrálva biztosan...
Igen. Javítóbázis lesz. Gondolom zöldmezős ez a "rendberakás". Örökölhető ipari kultúra ott nincs.Pont most amikor a KMW próbálja rendberakni?
Még néhány helyi kép és videó a vendéglátóktól...
Barnamezős, a gyártelep egy jelentős része kihasználatlan, van több csarnok is amik annyira nincsenek lelakva.Igen. Javítóbázis lesz. Gondolom zöldmezős ez a "rendberakás". Örökölhető ipari kultúra ott nincs.
HVG de előfizetős
Május elsejétől már a honvédség hatáskörébe tartozik a 450 MHz-es frekvencia, amelynek használatára eddig az állami MVM Net Zrt. volt jogosult
.
V4 army chiefs meet for talks in Czechia...
The heads of the armed forces of the V4 member states - Hungary, Poland, Slovakia and the Czech Republic – are meeting in Liblice, central Bohemia, to discuss defense cooperation and aid to Ukraine. On the agenda are ongoing military assistance and training of Ukrainian soldiers, joint training activities of the four countries, the future of the V4 battle group known as the EUBG, cooperation in logistics within the V4 Joint Logistics Group and activities countering hybrid threats from Russia. The Czech Republic currently holds the presidency of the Visegrad Group, with Poland due to take over in July.
Chief of the General Staff Karel Řehka is leading the talks on behalf of the Czech Republic, i.e. the presiding country. It will be necessary to discuss the development of the conflict in Ukraine, including military aid and training of Ukrainian soldiers, the impact of the new alliance model of forces on the V4 armies or the tasks of logistical security in support of partner countries.
The priorities of the Czech presidency include aid and support to Ukraine, joint training activities, the future of the V4 combat group known as the EUBG, the command of the V4 joint logistics group, the exchange of experience from the war in Ukraine, countering hybrid threats from Russia, air defense and ensuring logistical support. "Furthermore, it is the effective cooperation of the V4 countries in the introduction of new weapon systems.
Řehka po jednání armádních špiček V4: V důležitých věcech najdeme vždy shodu | ČeskéNoviny.cz
Liblice (Mělnicko) - V důležitých věcech v rámci V4 najdou nejvyšší armádní představitelé Maďarska, Polska, Slovenska a ČR vždy shodu bez ohledu na možné politické rozdíly. Novinářům to po dvoudenním jednání nejvyšších armádních představitelů v liblickém zámku řekl náčelník generálního štábu...www.ceskenoviny.cz
Én már mondtam barátaimnak hogy ezt csúnyán be fogjak szopni most szereljenek le ha tudnakEgy törvényjavaslat szerint rendeleti úton szabályoznák a honvédséget
Eddig egy törvény védte a katonák jogait, és a rendeleteket kétharmados többséggel kellett a parlamentben megszavazni.444.hu
de nézd meg monolit betonból épült falak pillérek között és acélvázas tetőszerkezet...Megjöttek a gépek a horvátokhoz.
(vegyük észre, irigykedve, hogy egyből az új hangárokba tudnak beállni)
IrigykedjMegjöttek a gépek a horvátokhoz.
(vegyük észre, irigykedve, hogy egyből az új hangárokba tudnak beállni)
Hát arra mindenképpen, hogy ők képesek voltak normálisan előkészíteni az infrastruktúrát az új eszközöknek (nekünk ez kurváára nem megy és le van maradva a beszerzésekhez képest, főleg a légierős részen)Irigykedj
Szolnok ennek a minta példája azon csodálkozom hogy meg nem mondta az Airbus nekünk h nem vállalunk garit mert nem tudjatok a szerződésben foglalt feltételeket maradéktalanul teljesíteniHát arra mindenképpen, hogy ők képesek voltak normálisan előkészíteni az infrastruktúrát az új eszközöknek (nekünk ez kurváára nem megy és le van maradva a beszerzésekhez képest, főleg a légierős részen)
Generál Řehka vedl jednání náčelníků generálních štábů armád V4
V liblickém zámku na Mělnicku se ve dnech 22. až 24. dubna uskutečnilo setkání náčelníků generálních štábů armád V4, tedy nejvyšších armádních představitelů Maďarska, Polska, Slovenska a České republiky. Jednání z pozice předsedající země V4 vedl náčelník Generálního štábu Armády České republiky...acr.army.cz
Tudom én, mindenhol minden sokkal jobb.Hát arra mindenképpen, hogy ők képesek voltak normálisan előkészíteni az infrastruktúrát az új eszközöknek (nekünk ez kurváára nem megy és le van maradva a beszerzésekhez képest, főleg a légierős részen)
Nem ezt mondtam, sokkal több eszközünk érkezett be már de az infrastruktúra elhanyagolása az sajnos Szomorú tény. Tavaly állnia kellett volna a hangárkomplexumnak Szolnokon. Most kezdtek alapozni...Tudom én, mindenhol minden sokkal jobb.