Magyar rakétatüzérséget sem.egyiket sem fogja megérni az emberiség...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Magyar rakétatüzérséget sem.egyiket sem fogja megérni az emberiség...
Megvárják amíg a rajafém meginnoválja a gmars utódját addig stratégiai nyugalom van...Magyar rakétatüzérséget sem.
Az TutiMagyar rakétatüzérséget sem.
Igen, ott van a rakétatüzérség mellett.Amen, remelem jó melyre elásták az összes erről készült iratot valamint adathordozót és rá építenek valami masszív beton épületet elő ne lehessen szedni
sztem olyan szinten nem terveznek venni semmit a következő években, hogy már azt is leszarják hogy leszarnak minket.Már mindegy sajnos....
Szia,A szomszédainkkal mi is a helyzet?
Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?Teljesen. Ez már hivatalos.
A KF-51-ben meg nem szkeptikus voltam, csak reménykedtem, hogy nem fog a politika minden piackutatást és megtérülési görbét meg mindent amit eléjük tettek leszarni
Nos tévedtem.
Pörögj le a 0 felé.Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?
Pl skyranger is…ott a pipa de hivatalos publikus szerződés meg nincs és valószínűleg idén nem is leszMég mindig elfelejted, hogy itt mindig a legoptimistább képet festik fel a befektetőknek...
0 a megrendelésünk és 2026-ig nem is lesz rá és akkor max akkor ha lesz pénz.Jó, hogy jöttél. Akkor 2 századdal számoljak 28-ra vagy az olaszok miatt felpörög?
Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.Pl skyranger is…ott a pipa de hivatalos publikus szerződés meg nincs és valószínűleg idén nem is lesz
Az nem ugyan az mint egy kész szerződés x mennyiségre.Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
Sztem megrendelni simán meg lehet, mert most fizetjük a 20-as megrendeléseket is.0 a megrendelésünk és 2026-ig nem is lesz rá és akkor max akkor ha lesz pénz.
De nem vettünk egy darabot seLeadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
és 0 db beszerzésére egyelőre.Leadtuk a megrendelést a LYNX alapú fejlesztésre.
Ideje volt…és 0 db beszerzésére egyelőre.
Nem akarunk többet papírról venni tőlük és addig nem írunk alá beszerzési szerződést amíg nincs valós tesztelhető prototípus.
Szerintem meg ahogy jelenlegi ábra mutatja már kajára sincs pénzünkSztem megrendelni simán meg lehet, mert most fizetjük a 20-as megrendeléseket is.
De "valamiért" mostanában nem akarnak semmit se rendelniSztem megrendelni simán meg lehet, mert most fizetjük a 20-as megrendeléseket is.
Nem má'! Mi történt???Nem akarunk többet papírról venni tőlük és addig nem írunk alá beszerzési szerződést amíg nincs valós tesztelhető prototípus.
Nincs pénzünk és így lehet húzni a semmit.Nem má'! Mi történt???
Csak papírprojekteket szoktunk venni!