Azt nézzük azért írjuk...Most csórók vagyunk és nem költünk, aztán ha eszkalálódik és még csóróbbak leszünk, akkor majd aztán nagyon belehúzunk. Hát persze.
Szerintem erre értette, hogy ne azt figyeljük, amit mond.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt nézzük azért írjuk...Most csórók vagyunk és nem költünk, aztán ha eszkalálódik és még csóróbbak leszünk, akkor majd aztán nagyon belehúzunk. Hát persze.
Szerintem erre értette, hogy ne azt figyeljük, amit mond.
Ez most egy gordiuszi csomó számomra.Azt nézzük azért írjuk...
Papíron lehet, hogy elő lesz irányozva a megfelelő százalék a költségvetésben, aztán úgy is elvonnak belőle annyit, amennyit szeretnének.Veletlen nem kezdett potyogni a mennyezet mikor ezt kezdte el mondani?
Mint idenPapíron lehet, hogy elő lesz irányozva a megfelelő százalék a költségvetésben, aztán úgy is elvonnak belőle annyit, amennyit szeretnének.
Miért ne lenne meg a 2%? Ha csökken a gdp a 2% is kevesebbsztem jövőre már 2% sem biztos hogy meglesz, de 2026-ban már tutira nem, ha nem veszünk semmi újat.
Simán lehet, hogy sutyiban letargyaltak valami eszement csomagot a kínaiakkal, ezt ők előre tudják, viszont a jelenlegi mutatók szerint sokkal sötétebb jövő évre számol mindenki más, és szándékosan megy mindenki raugrasztasa, aztán majd győzedelmesen lehet az extracsomi miatt megugrott számokra mutatni jövő ilyenkor... Orbánból simán kinézem.Olvastál gazdasági híreket a napokban?
Azt idéztem amit Orbán mondott személyesen a sajtónak...nem az én véleményem. Rajta kérd majd számon légyszíves.Olvastál gazdasági híreket a napokban?
408Ft az EUR, nyilvánvalóan óriási baj van.Azt idéztem amit Orbán mondott személyesen a sajtónak...nem az én véleményem. Rajta kérd majd számon légyszíves.
Nincs csodafegyver, felejtsd el. Ez egy álom. Ha lenne ilyen megállapodás, már rég harsogná a sajtó. Óriási probléma van, aminek a leállított haderő fejlesztés csak az egyik tünete. Szerintem valós esélye lett az államcsődnek.Simán lehet, hogy sutyiban letargyaltak valami eszement csomagot a kínaiakkal, ezt ők előre tudják, viszont a jelenlegi mutatók szerint sokkal sötétebb jövő évre számol mindenki más, és szándékosan megy mindenki raugrasztasa, aztán majd győzedelmesen lehet az extracsomi miatt megugrott számokra mutatni jövő ilyenkor... Orbánból simán kinézem.
Már privatizácioba is kezdtek...Nincs csodafegyver, felejtsd el. Ez egy álom. Ha lenne ilyen megállapodás, már rég harsogná a sajtó. Óriási probléma van, aminek a leállított haderő fejlesztés csak az egyik tünete. Szerintem valós esélye lett az államcsődnek.
Ha csökken a GDP, akkor a fix költségek aránya nő (állami fizetések nem csökkennek, adósságteljesítés nem csökken, stb.), és csökken az egyéb dolgokra elkölthető összeg. És a GDP 2%-a az nem a költségvetés 2%-a, a költségvetésnek sokkal magasabb aránya.Miért ne lenne meg a 2%? Ha csökken a gdp a 2% is kevesebb
De mivel kevesebbet akarnak költeni akkor a kisebb összegre is mondhatják hogy a gdp 2%a ha kisebb a gdp. Én erre ironizáltamHa csökken a GDP, akkor a fix költségek aránya nő (állami fizetések nem csökkennek, adósságteljesítés nem csökken, stb.), és csökken az egyéb dolgokra elkölthető összeg. És a GDP 2%-a az nem a költségvetés 2%-a, a költségvetésnek sokkal magasabb aránya.
Nehéz rá megérni. 2006 tájéka óta olvasom a HTKA fórumot...Tesód még nem érett meg erre, de ne add fel a reményt!
Nehéz rá megérni. 2006 tájéka óta olvasom a HTKA fórumot...