Vsz igen, mert más lehetőség nincs.@Aladeen jó helyen kapizsgál?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vsz igen, mert más lehetőség nincs.@Aladeen jó helyen kapizsgál?
A 24. Most is kint van németben. A bw bérli a saját uj gépeik véglegesítéséhez tesztekre.
A KONGSBERG európai...Európai fegyvergyártóról beszél.
Amerikai-norvég a végtermék.A KONGSBERG európai...
Norvégia tudtommal Európában van...Amerikai-norvég a végtermék.
Max. CG lőszer lehet - a többi sztem nem "játszik"...Esetleg Saab, DND, Eurospike?
És szerinted tudja ennyire részletesen vagy csak benyögött valamit ?Amerikai-norvég a végtermék.
Mármint az államtitkár?És szerinted tudja ennyire részletesen vagy csak benyögött valamit ?
Igazán odaírhatták volna hogy én szerintem..."Frissítés: online spekulációk szerint NASAMS-rendszerekről vagy a SAAB Carl Gustaf páncéltörőiről lehet szó, a kormány oldaláról semmilyen megerősítés nem érkezett."
Ez gyors volt.
Norvégia tudtommal Európában van...
Max. CG lőszer lehet - a többi sztem nem "játszik"...
A Lynx topikban meg már kb. egy éve arról találgatsz hogy honnan lesz az ukránoknak 10 Lynxe az év végére, ha azokat nem gyárthatják Zalában...amiket itt ötletelget a cikkíró az biztos nem ment Ukrajnába.
PZH-kból, meg más harcjárművekből használtat kaptak az ukránok. Pont PZH nem is igazán csúszott.
Skyranger-30 kész sincsen.
A legvalószínűbb tétel az AMRAAM rakéták, esetleg NASAMS - utóbbi az "európai". NASAMS-ből mindennek be kellett volna érkezni a nyáron - nem tudjuk megjöttek-e...
Az eredeti Szabad Európa cikkben az van hogy:Mótvá?
Miafasz??
Kiderült: Ukrajnába kerültek a Magyar Honvédségnek szánt fegyverek
Már fordult elő olyan, hogy egy Magyarországnak szánt, kifizetett, legyártott fegyvercsomagot Ukrajnának adott egy európai hadiipari vállalat – árulta el Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős államtitkára egy konferencián a Szabad Európa cikke szerint.www.portfolio.hu
Csak a lynxnél átvetel utàn fizetünk.A Lynx topikban meg már kb. egy éve arról találgatsz hogy honnan lesz az ukránoknak 10 Lynxe az év végére, ha azokat nem gyárthatják Zalában...
Itt pedig a videó, hogy pontosan mit mondott... 1:09:40-től. (1:07:40-től kezdődik a gondolatmenet.)Az eredeti Szabad Európa cikkben az van hogy:
"Végül Sztáray Péter árult még el – részletek említése nélkül – egy kulisszatitkot az európai védelmi ipar jelenlegi helyzetéről. Az államtitkár szerint már megtörtént, hogy egy nagy európai fegyvergyártó nem adott át a Magyar Honvédségnek egy kifizetett és legyártott téltelt arra hivatkozva, hogy Ukrajnába kell szállítani."
Ez valami újítás/szigorítás? Vagy csak az utolsó részletet? A múltkor mintha még az lett volna hogy kb. gyártási fázisonként fizetünk. Vagy az csak a KMW és Airbus termékeknél volt?Csak a lynxnél átvetel utàn fizetünk.
A videóban a teljes szövegkörnyezetet meghallgatva, nekem még az sem egyértelmű, hogy európai gyártóról beszél-e.A legvalószínűbb tétel az AMRAAM rakéták, esetleg NASAMS - utóbbi az "európai". NASAMS-ből mindennek be kellett volna érkezni a nyáron - nem tudjuk megjöttek-e...
Amit tutira eltérítettek az azok az AMRAAM-jaink - erről még Biden is beszélt: minden AMRAAM szállítmány Ukrajnába megy idén meg jövőre. Tájvan meg izrael volt kivétel talán mink kiemelten kockázatos helyek...A videóban a teljes szövegkörnyezetet meghallgatva, nekem még az sem egyértelmű, hogy európai gyártóról beszél-e.
De tényként írják, hogy arról beszélt.A videóban a teljes szövegkörnyezetet meghallgatva, nekem még az sem egyértelmű, hogy európai gyártóról beszél-e.