Jajj, neee! Én értem, hogy a telexen ezt olvasod, de ha nem is a fideszes propit, néha Schiffert hallgasd meg.OFF
A korrupt magyar kormány ellen van politikai háború, nem Magyarország ellen!
Ha teljesítenék a EB kéréseit már rég előrébb lennénk. Lásd a lengyelek! Persze neked Orbán kormány = Magyaroszág szóval sosem fogod látni a különbséget meg a kormány és hozzá kötődő üzleti körök visszásságait...
ON
Ursula és a Bizottság nem marad le Orbán mögött a korrupcióban emiatt ne aggódj!
Éppen a lengyel kormányváltás után lógott ki a lóláb. Még törvényt sem kellett modositaniuk, máris puszira utaltak, hisz a kéréseiket, kiszolgálják.
És igen, ebben igazad van nem Magyarország, hanem a magyar kormány ellen folytat a Bizottság politikai háborút.
Igen, de szted az IMF, EBRD, OECD miért számol Orbán kedvéért túl optimista számokkal???Túl optimista számokkal számolni baromság, de ezt játszák már évek óta!
Egyébként 2020 óta van zavar az erőben.
2020-ban, 2022-ben semmilyen európai országban nem voltak jók a tervezett költségvetési számok. Nem kell indokolni miért.
És a többi év is erősen hektikus volt a korábbi békeévekhez képest.
Főleg az idei évet lehetett volna sokkal jobban tervezni, de a többit sztem más sem lőtte be volna sokkal jobban.
Ezek sztem nagyjából reális csúszások , bár mondjuk a LYNX-ben azért messze nem vagyok biztos, mert ott már játszik egy ellenhatás is, tavalyról idénre csúszott átadás és fizetés.
De nem kell tippelni, mert az államkincstár havi kimutatást vezet. Az éves 1.850mrd-ból 1.009 mrd-ot költött a HM szeptemberig.