Na ezért mondtam, hogy forintot fogunk költeni és sz eurót meg arra használjuk amit a Nagy Márton mondott.
A mai költségvetési bizottság miniszteri meghallgatásának tudósításában találtam.És ezt hol is látod?
Semmi részletet nem lattal mint a cseh Ben?A mai költségvetési bizottság miniszteri meghallgatásának tudósításában találtam.
Nem volt ilyenről szóSemmi részletet nem lattal mint a cseh Ben?
Valszeg számolnak némi "lemorzsolódással": nem fognak mindenre pénzt adni...17,4 milliárd eurós SAFE-hitelkeretre adott be a pályázatot Magyarország. 16,2 milliárd forintnyi keret áll nyitva az EU előtt -
Azaz kb.400 mrd HUF-al nagyobb összegü pályázatot nyújtottunk be, mint amennyit elnyerhetünk.
Repül, vagy gurul?
Legvègső esetben pedig ehető.Porozkál, lép, üget, vágtat. Meg úszni is tudó.

Na, abból lehet-e kitalicskázni?A túlnyomó többsége infra.
Hát az mondjuk nem lenne baj ha ebből fel lehetne újítani a kelet-nyugati irányú vasúti pályákat úgy hogy tényleg 100+ km/h feletti sebességgel mehessenek a civil vonatok is.Na, abból lehet-e kitalicskázni?
Ahol majd azt látod, hogy teljes állomást építenek át, vasutat építenek 100km/h sebesség felett azok jellemzően tök feleslegesek a honvédségnek.
Pár dízel mozdony, az viszon hasznos lenne nekik, az gondolom nem lesz.
Na ez gyors volt.Nagy Márton szerint lehet, hogy nem is kell devizában kötvényt kibocsátani a következő években, „hiszen itt van egy sokkal olcsóbb finanszírozás, jelentősen csökkenti a kamatkiadásokat, és növeli Magyarország mozgásterét”.
A SAFE-et nem arra használnák, hogy hiányt és adósságot növeljenek, hanem „a meglévő devizafinanszírozást kiváltsuk egy olcsóbb” lehetőséggel.
Aznap viszont az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője arra utalt, hogy a SAFE-et nem egyszerűen kötvények kiváltására találták ki, hanem feltételei is vannak.
![]()
Figyelmeztetést kapott a kormány a „nem kérünk belőle!” EU-hitelre beadott 6600 milliárdos tervéhez
A gazdasági miniszter szerint egy időre akár ki is válthatja a devizakötvényeket a SAFE nevű hitel, az EU külügyi főképviselője a biztosítékokra figyelmeztetett, hogy a pénz védelmi célokra menjen.telex.hu
A cikket olvasva úgy tűnik hogy nagyon fognak figyelni a mutyik kiszűrésére...Na ez gyors volt.
Akkora műszerrel fognak kukkolni mint egy csillagvizsgáló....A cikket olvasva úgy tűnik hogy nagyon fognak figyelni a mutyik kiszűrésére...
Ezt mondtam par hete a nagyito rajtunk van.A cikket olvasva úgy tűnik hogy nagyon fognak figyelni a mutyik kiszűrésére...
Egyébként megfontolandó lenne olyan "páncélvonat" féleséget csinálni,mint az orosz csinált a távol-keleti részei védelmére.Igazábol páncélosokat szállitó szerelvény,saját légvédelemmel.Maga a vonat nem harcolna,csak aszállitott harcjárművek.Saját rámpái vannak,hogy a harcjárművek bárhol le-fől tudjanek szállni róla.Na, abból lehet-e kitalicskázni?
Ahol majd azt látod, hogy teljes állomást építenek át, vasutat építenek 100km/h sebesség felett azok jellemzően tök feleslegesek a honvédségnek.
Pár dízel mozdony, az viszon hasznos lenne nekik, az gondolom nem lesz.
Nem tudjuk a pontos szabályozást hogy most akkor lesz e lehetőség hiánypótlásra meg módosítani. Szerintem lesz ebben még egy újraköröztetés, nem hinném hogy csak nekünk lenne nem tökéletes pályàzatunk.De hat már ha leadták a határidő letelt így módosítani nem lehet! Bukta?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..