Elég szégyen hogy 3 dandárt se tudunk működtetni. Max 10500 ember mert ha jól tudom 1 dandár 3500 emberből áll.A technika meg csak vágy álom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra emlékszem, hogy korábban említetted, hogy nem csak belülről lehet bekerülni, de még nekem annyiban nyitott kérdés, hogy van e annyi kívülről érkező, akik közül lehet is válogatni, de ez már tényleg csak költői.Nem csak belső toborzás jöhet szóba(nem is értem honnan ez a butaság).Igazából sosem volt ilyen kitétel,civilből is fel lehet szerelni a kmz-hez minden további nélkül.
A C295 max. 6 tonna kerot tud atadni ami lehet hogy eleg lenne 2 - nem potos - Gripen utántöltésére, de mindezt 200 km/h-nál teszi, ami finoman szólva sem optimális egy Gripennek.Nem véletlenül írtam a C295 nél hogy 4db és csak 1 utántöltő készlet mert jártasság fen tartására elég és max 2 gépet tud ellátni keróval.A svédeknél C130 turbolencia nagysága a zavaró.
Nagy a beáramlás csak nem maradnak.Arra emlékszem, hogy korábban említetted, hogy nem csak belülről lehet bekerülni, de még nekem annyiban nyitott kérdés, hogy van e annyi kívülről érkező, akik közül lehet is válogatni, de ez már tényleg csak költői.
Az első fele örömteli.Nagy a beáramlás csak nem maradnak.
Nagy a beáramlás csak nem maradnak.
Háát 15 méteren kívülről egy jó állapotú MTP-vel már eléggé összefolyik. (láttam keverve hordva). Szóval az is lehet, az ubacs MTP-volt.Egy jó fél órája láttam meg életem első KR-es katonalányát, és szintén az első 2015M ubacs-át. Egy boci egyenruhás kísérte, és ekkor jutott eszembe az, hogy mily kár, hogy nem lehet fotózni. Eszméletlen a kontraszt az abszolút ratyi boci, meg a 2015M közt, főleg ubacs-csal (under body armor combat shirt). Bár többet rendszeresítenének belőle, mint a bocskaiból. Egész 21. századi külsőt kölcsönöz az embernek, adott esetben az ember lányának, és ami a lényeg, hogy magyar a minta. Vagy legalábbis nem lehet összetéveszteni mással. (még ha vannak vakok is.)
Ez olyan mint a VIP VIP zóna?Profi haderő kellett 20 éve, most minden második katona extra profi lesz, a sima profinál is profibb.
Főleg, hogy a 2015M hez készült szabályzatban az UBACS csak missziós területen van engedélyezve védőmellénnyel együtt viselve.Jó, ha ti mondjátok.
Hivatalos magyar neve van ennek a ruhadarabnak? (a VAHI mellett?)Főleg, hogy a 2015M hez készült szabályzatban az UBACS csak missziós területen van engedélyezve védőmellénnyel együtt viselve.
Hivatalos magyar neve van ennek a ruhadarabnak? (a VAHI mellett?)