Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
— Éjjellátó szemüveg rögzítéséhez szükséges szerelvény (helikopter) (alapmennyiség: 40 db, opciós mennyiség: 12 db),
— Éjjellátó szemüveg rögzítéséhez szükséges szerelvény (repülőgép) (alapmennyiség: 6 db, opciós mennyiség: 6 db),
Jövőbeni járműszámok?
Sisakra 50 db-ot írt fentebb. De abban lehet 10 db ilyen olyan, tudomisén tartalék, meg tansegédlet pl. Szerintem. Szóval ez szerintem azért ennyi, mert elméletileg ennyi gép lehet egyszerre a levegőben majd??? Tudom hogy ennyi egyszerre sosem lesz, pláne éjjel, de elméletileg? A sisak amúgy nem pilótához van rendelve? Vagy már géphez van?
A sisak pilótához van rendelve, mivel a sisakbetéteket úgy alakítják ki, hogy pontosan illeszkedjenek az egyéni koponyaformához.Sisakra 50 db-ot írt fentebb. De abban lehet 10 db ilyen olyan, tudomisén tartalék, meg tansegédlet pl. Szerintem. Szóval ez szerintem azért ennyi, mert elméletileg ennyi gép lehet egyszerre a levegőben majd??? Tudom hogy ennyi egyszerre sosem lesz, pláne éjjel, de elméletileg? A sisak amúgy nem pilótához van rendelve? Vagy már géphez van?
Sisakra 50 db-ot írt fentebb. De abban lehet 10 db ilyen olyan, tudomisén tartalék, meg tansegédlet pl. Szerintem. Szóval ez szerintem azért ennyi, mert elméletileg ennyi gép lehet egyszerre a levegőben majd??? Tudom hogy ennyi egyszerre sosem lesz, pláne éjjel, de elméletileg? A sisak amúgy nem pilótához van rendelve? Vagy már géphez van?
— Éjjellátó szemüveg rögzítéséhez szükséges szerelvény (helikopter) (alapmennyiség: 40 db, opciós mennyiség: 12 db),
— Éjjellátó szemüveg rögzítéséhez szükséges szerelvény (repülőgép) (alapmennyiség: 6 db, opciós mennyiség: 6 db),
Jövőbeni járműszámok?
Egy színű gyakorlót legalábbis én nem tartanék hülyeségnek. Igaz nem misszióba vagy komolyabb gyakorlatokhoz. Természetesen a 2015M mellé.Viszonylag olcsóbb is lenne,mint mindenhol a 15M nyúznák a katonák. Na majd a "szakik" megvélemenyezikVan egy összefoglaló cikk a 2015M gyakorló/hadi ruházat 2 éves tapasztalatairól.
https://combatgear.blog.hu/2018/11/28/2015m
Egy színű gyakorlót legalábbis én nem tartanék hülyeségnek. Igaz nem misszióba vagy komolyabb gyakorlatokhoz. Természetesen a 2015M mellé.Viszonylag olcsóbb is lenne,mint mindenhol a 15M nyúznák a katonák. Na majd a "szakik" megvélemenyezik
Én úgy értelmezem, hogy kell 40 db helikopter (és 12 db opcionálisan) a sisakokhozEzek a szerelvények a sisakokhoz vannak szerintem. Ez alapján még bârmennyi jármű lehet
Esetleg nem az újonnan beszerzett könnyűhelikhez kell? Az pont 20 db. A későbbiekben majd rendelnek még, ha kialakul milyen típus lesz még rendszeresítve.40 sisak az nem mondjuk 20 db két fős személyzet?
Esetleg nem az újonnan beszerzett könnyűhelikhez kell? Az pont 20 db. A későbbiekben majd rendelnek még, ha kialakul milyen típus lesz még rendszeresítve.
... és felolvassa a kézikönyvet.Én is így gondolkodtam. Mert különben mit csinál a másod pilóta? Elemlámpával világít?
Valahol itt lesz a kutya elásva.Pilótához van rendelve, de szerintem sajnos a létszámhiány miatt minden gépre 1 személyzet jut, és úgy oldják szerintem meg, hogy szerintem 2-3 személyzet 2-3 gépre, és mondjuk egyik-héten 01-et használják következő héten 02-t utána 03-at körforgásban. egyszerre (1 napon belül) 40 gép meg háborúban lesz max használva békeidőben 4-5 db gyakorlaton max 10db.
Bubdesheer is el van az egy színűvel évtizedek óta, igaz van nekik valami terepes is de szerintem eben guba náluk, mert az egy színű is jól rejt nekik.Egy színű gyakorlót legalábbis én nem tartanék hülyeségnek. Igaz nem misszióba vagy komolyabb gyakorlatokhoz. Természetesen a 2015M mellé.Viszonylag olcsóbb is lenne,mint mindenhol a 15M nyúznák a katonák. Na majd a "szakik" megvélemenyezik
Bubdesheer is el van az egy színűvel évtizedek óta, igaz van nekik valami terepes is de szerintem eben guba náluk, mert az egy színű is jól rejt nekik.