Addig jó mig nem kenyerbélt meg rágogumit láttál réskitöltésre.Mindenhol ott az a szürke műanyag borítás.
A semminél persze minden jobb, és ez is előrelépés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Addig jó mig nem kenyerbélt meg rágogumit láttál réskitöltésre.Mindenhol ott az a szürke műanyag borítás.
A semminél persze minden jobb, és ez is előrelépés.
Valószínű az amagyarázat amit már kriss itt elmondott többször is a komondor egy sz@r, és nincs mögötte semmi komoly gyártókapacitás (sajnos) ez meg nem sz@r (annyira).Ezt ne tölem kérdezd ki mi alapján döntött így engemet is érdekelne, hogy van-e mögötte valami logikus magyarázat.
A gyártási jogokat megvehetjük úgy mint a cz-nél és akkor itthon gyárthatjuk.
https://postimages.org/Hogy tudok ide képet feltölteni közvetlenül? Löttem néhányat a török járgányok belsejében.
https://postimages.org/
Kép feltölt
Utána direkt link másol be ide és akkor megjelenik itt
Good luck!
Amúgy mi a baj ezzel a műanyaggal ?
Háát igazi magyaros, de ha beindul egyszer, siker sztori lesz belőle.Hat ja. A cz gyár, gyártás is eddig igazi sikertörténet.
Direkt link a "kép Url" menü alá és akkor közvetlenül lesznek láthatóak a képek. .
Bazz örülök, ha van benne műanyag A BTR-ben meg a HMWV-kben nincs XDGagyinak tűnt. Olyan, amit a baka 5 perc után szérszed, amikor elkezd unatkozni.
Persze ezek csak demó darabok. Ki tudja milyen lesz ami ide kerül.
Ascodra vagy lengyel/török cuccra nagyobb esélyt látok most jelenleg mint Pumára. Szerintem mi a németeket a két leendő gyárbővìtésel letudtuk egy darabíg. Mindketten jól "jártunk". Inkább további mélyebb katonai együttműkődésre számítok majd. Szerintem ha veszünk további nagyvasakat a németektől akkor azt pár év múlva fogjuk talán megtenni.Valószínű lesz majd Puma is de ez hétpecsétes hadititok szóval aki tudja se fog rá válaszolni sajnos, amíg hivatalosan be nem jelentik.
Ezt nem tudom, de....Kíváncsi lennék tűzálló e ez a műanyag.
Ezt nem tudom, de....
" a járművet felszerelték automatikus tűzoltó berendezéssel , amely az utastérben, a motortérben, a futóművek és a járműtest fölött( például Molotov-koktélos támadás esetén) is hatásos"
forrás: Aero magazin XXI. évfolyam, 2019- május, Ingyenes kiadvány Programfüzet 47. oldal
Oké, ezzel az a baj, hogy:Szerintem a török beszerzéseknek két oka lehet
- vagy az van hogy politika miatt kellett venni akármit, a lényeg hogy török legyen
- vagy pedig belátták hogy normális hadsereg újjáépítésére csak nyugati technikából egyszerűen nincs pénz: tegnap linkeltem hogy a csehek vettek 107 darab APC-t (8x8), utánaszámoltam, darabja 5.8 millió USD-re jött ki. Én nem tudom hogy a vezetés mennyi pénzt szán APC-re, IFV-re, szerintem 2-3 milliárdnál többet nem nagyon, és ebből a pénzből nekünk nem csak 8x8-as, de 4x4-es és lehet 6x6-os is kell plusz az IFV, gondolom hogy itt kompromisszumot kellett kötni ha nem akartak csak nyugati technikát vicces mennyiségben.
Muti nekem tűzálló polimertKíváncsi lennék tűzálló e ez a műanyag.