Miakurvafasz ? Ráadásul hatástalanított metszet AMD-vel. Na ilyet nem basztam eddig még....A változatosság kedvéért, szintén mostani kép.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miakurvafasz ? Ráadásul hatástalanított metszet AMD-vel. Na ilyet nem basztam eddig még....A változatosság kedvéért, szintén mostani kép.
lehet, hogy a kép erejéig álltak fel aztán ez volt kéznél.Miakurvafasz ? Ráadásul hatástalanított metszet AMD-vel. Na ilyet nem basztam eddig még....
lehet, hogy a kép erejéig álltak fel aztán ez volt kéznél.
ja de pont sárga csíkos hatástalanítottat vittek? ahogy kriss írtaNem hinném. Egy rendedzvény, oda készen mennek, nem kérnek kölcsön egy helyi klubtól fegyvert a díszelgéshez. Lehet ebből még dögivel, valami föld alatti raktár mélyén. 600.000 db készült belőle, csak az AMD-65-ből.
el is adtuk annak 95%-át.Nem hinném. Egy rendedzvény, oda készen mennek, nem kérnek kölcsön egy helyi klubtól fegyvert a díszelgéshez. Lehet ebből még dögivel, valami föld alatti raktár mélyén. 600.000 db készült belőle, csak az AMD-65-ből.
Milyen szíj lett rendszeresítve az új csúzlikhoz?
valami ilyesmi: https://www.czub.cz/en/eu-eshop/cz-...brane/cz-4m-tactical-single-double-sling.html, de nem biztos, hogy pont ez.Milyen szíj lett rendszeresítve az új csúzlikhoz?
valami ilyesmi: https://www.czub.cz/en/eu-eshop/cz-...brane/cz-4m-tactical-single-double-sling.html, de nem biztos, hogy pont ez.
Köze nincs hozzá, nem vettek mellé CZ szíjat, ahogy bajonettet sem.valami ilyesmi: https://www.czub.cz/en/eu-eshop/cz-...brane/cz-4m-tactical-single-double-sling.html, de nem biztos, hogy pont ez.
Szomorú legalább párat vehettek volna, ha már díszelgéshez is használják.Köze nincs hozzá, nem vettek mellé CZ szíjat, ahogy bajonettet sem.
Nem értem a 2 kettő közti összefüggést.Szomorú legalább párat vehettek volna, ha már díszelgéshez is használják.
Bocsánat rosszul írtam. A level 3 meglesz, de ettől függetlenül pl. Spike, vagy más klasszikus Atgm nem lesz a H145M-hez. A helikopteres topicban találgattunk, hogy miért, de végső megfejtés nem lett, úgy emlékszem.Úgy tudom, hogy mi "level 3"-mal rendeltük a H145M-eket (vagyis egy részüket, mert talán nem mind kapja meg).
Még nincs integrálva a Hforcre rendszerhez ATGM. Ennyi.Bocsánat rosszul írtam. A level 3 meglesz, de ettől függetlenül pl. Spike, vagy más klasszikus Atgm nem lesz a H145M-hez. A helikopteres topicban találgattunk, hogy miért, de végső megfejtés nem lett, úgy emlékszem.
Szerk: azt nem írtam, hogy a H225-ök level3-a tartalmazza a ezeket.
Én meg nem értem mit nem értesz rajta. Díszelgéshez szoktak bajonettet rakni a fegyverre. És miután eddig a breneket csak ünnepségeken, díszelgésen mutogatták nagyobb számban, és megjegyezted, hogy nem vettek hozzá ezért én azt mondtam hogy szomorú ha erre nem gondoltak. Ettől függetlenül persze nem gondolom hogy csak díszelgéshez kéne (bár majd ti megmondjátok hogy kell e egyáltalán a 21.században egy katonának bajonett). Remélem így érthető.Nem értem a 2 kettő közti összefüggést.
Én meg nem értem mit nem értesz rajta. Díszelgéshez szoktak bajonettet rakni a fegyverre. És miután eddig a breneket csak ünnepségeken, díszelgésen mutogatták nagyobb számban, és megjegyezted, hogy nem vettek hozzá ezért én azt mondtam hogy szomorú ha erre nem gondoltak. Ettől függetlenül persze nem gondolom hogy csak díszelgéshez kéne (bár majd ti megmondjátok hogy kell e egyáltalán a 21.században egy katonának bajonett). Remélem így érthető.
Ezt írtam: hogy nem gondolom hogy csak díszelgéshez kéne!!! kérlek olvasd el amit írok alaposan és utána írd, hogy ez gáz hozzáállás-e. Bár mint írtam ezt is: nem tudom kell-e egyáltalán bajonett, de ha ti azt mondjátok igen akkor biztos így van, és akkor tényleg szomorú hogy nem vettek hozzá. Részemről a téma lezárva mert egyébként marginális a bajonett és hordszíj is.Ne azért vegyünk bajonattet mert díszelegni jól néz ki.Ez nagyon gáz hozzáállás.A haderő nem mutogatni van,a díszelgőkön kívül semminél nem lehet szempont,az,hogy mennyire jó vagy nem jó mutogatni.
Ezt írtam: hogy nem gondolom hogy csak díszelgéshez kéne!!! kérlek olvasd el amit írok alaposan és utána írd, hogy ez gáz hozzáállás-e. Bár mint írtam ezt is: nem tudom kell-e egyáltalán bajonett, de ha ti azt mondjátok igen akkor biztos így van, és akkor tényleg szomorú hogy nem vettek hozzá. Részemről a téma lezárva mert egyébként marginális a bajonett és hordszíj is.
Hát mondjuk bajonettel díszelegni nem mostanában láttam Magyarországon katonát. (mondjuk azon kívül, hogy fegyverfogás váltáskor beleállítsd a melletted állóba sok értelmét nem látom ) Kéne jó fegyverszíj, meg egy jó kés is ahogy dudi mondja.Én meg nem értem mit nem értesz rajta. Díszelgéshez szoktak bajonettet rakni a fegyverre. És miután eddig a breneket csak ünnepségeken, díszelgésen mutogatták nagyobb számban, és megjegyezted, hogy nem vettek hozzá ezért én azt mondtam hogy szomorú ha erre nem gondoltak. Ettől függetlenül persze nem gondolom hogy csak díszelgéshez kéne (bár majd ti megmondjátok hogy kell e egyáltalán a 21.században egy katonának bajonett). Remélem így érthető.