Na most olyat mondok amin minden gyári munkás gecire fel fog háborodni. A táppénz nálunk 2 hétig száz százalékig van fizetve és utána is szakorvosi igazolással. Illetve ha visszamész dolgozni a 2 hét újrakezdődik.Nem ezt írtam? Szerinted melyik maszek cég fizetne ki a semmire egy napot napi 100 embernek? Aztán meg megy a vernyákolás hogy nincs pénz,meg keveset fizetnek. Hát ezért mit fizessenek? Elmész hajnalban ,visszaérsz este, 12-16 óra minimum elmondásod szerint, közben meg helyben megoldható volna fele annyiból. Másnap meg csúsztass. Na bumm két nap a semmibe. Itt meg bemegyek a dokihoz (céges neten 5 perces időintervallumban foglaltan 14:55-kor, viszek minden papírt, aztán 15:00-kor távozom. Szerinted azt hol néznék be hogy itt nekem két napig tartson az éves szűrés? Ok hogy van pszicho meg, más (fittségi nekünk pl mindig más időpontban volt), a Határőrségnél is fizettek aznapra 8 órát és cső. Vitted a papírokat a Fehér Gyurihoz,mentél a fogorvoshoz,meg megcsinálta a Szatmári Szilvia a pszichologiát. És ezt minden évben, nem két évente. 08-16-ban elszámolták, de 16-ra már bőven otthon voltunk mind.
Amúgy nézd csak mennyi helyen van alkalmas orvos arra hogy a fegyvereseket vizsgálja:
https://docplayer.hu/6978039-A-fegy...t-elso-fokon-vizsgalo-szaklaboratoriumok.html
Tényleg nem értem miért gazdaságos az hogy lebumliznak az Alföldre 250-300 km 2x az kb 5-6 óra, 2x1 óra tökvakarás előtte meg utána, +1 óra közben, az =8 óra kifizetés 100 embernek (ahogy írtad) a kirándulásért, az legalább 800 óra munkabér per nap a semmibe! Kb 17000 óra/hó!

Ősszességében a kafetérián kívül a munkáltatói szociális juttatások verik a legtöbb multit. (munkáltatói kölcsönök, szerződéshosszabítási járulék, családalapítás támogatás etc. )