Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mondhatjuk szabadságnak meg üzleti útnak is ahogy tetszik , de ezek szerint gondolom akkor volt már és kibeszéltétekSzabadsagon voltal?
Szerintem ők a KMD-hez tartoznak.a linken először feljövő képen a két Úriemberen vajon mennyi az a cucc amit maguknak vettek ? amúgy kezdenek egész pofásnak kinézni , még pár cucc és elhiszem hogy az ezredforduló után készült a kép
Már hogyne lenne.De kishazánknak nincsenek olyan nagy járművel járhatatlan terepei.
A hadműveleti terület amire készülnünk kell, úgy hívják Kárpát-medence. Egyébként a múltkori kerekesjármű-rinya alatt az volt a fő érv hogy tele van az ország járhatatlan mocsaras saras területtel. :-ODe kishazánknak nincsenek olyan nagy járművel járhatatlan terepei
Inkább úgy mondanám hogy az esőzésekkel arányosan nővekszik a nehéz (szinte járhatatlan) terepek száma.Már hogyne lenne.
Érdekes ez a képen látható MV03-as quadcopter drón, meg a cég aki gyártja - Rotors and Cams - úgyszintén…gyors keresve qvqdrocopter a 24 nel.
Szerintem csak a mechanikai részt használják fel, de a kom. részek fullban cserélve vannak szerintem. A cég egyedi fejlesztésekkel, építésekkel is foglalkozik.Érdekes ez a képen látható MV03-as quadcopter drón, meg a cég aki gyártja - Rotors and Cams - úgyszintén…
A cég ha jól látom főleg a kínai Foxtech cég termékeit hozza forgalomba más márkanevek alatt.
A RaC cég katonai ajánlatai között szereplő Flyranger 5 pl. egy az egyben a kinai cég Baby Shark 260 modellje.
Bizonyára olcsóbb kínai beszállítókkal dolgozni de mennyire NATO konform dolog ez?
Miert fogjak olyan hulyen kinyujtott karral azt a szerencsetlen ammsz-t? Meg soha senkit se lattam aki ilyen termeszetellenesen tartotta volna. Ennek mi az ertelme? Valami uj divat?https://honvedelem.hu/cikk/figyelem-felvetel-forog/
"Valóságos filmforgatás helyszínévé változott az MH Bakony Harckiképző Központ táborfalvai gyakorlótere. A HM Zrínyi Nonprofit Kft. Katonai Filmstúdiója a jövő altiszt növendékei számára rögzített olyan harci jeleneteket, amelyek által átláthatóbbá válnak a kisalegységek parancsnokainak teendői. Képgalériánk betekintést nyújt a kulisszák mögé."
A galéria 3. képén egy drón is látható...
Miert fogjak olyan hulyen kinyujtott karral azt a szerencsetlen ammsz-t? Meg soha senkit se lattam aki ilyen termeszetellenesen tartotta volna. Ennek mi az ertelme? Valami uj divat?
Tolla is van? Annak a dronnak? Nem latom rajt. Mire jo a toll? Mit akarnak, alcazni? Latom gukker is van rajt, csak a kupakot vegyek le rola ha beinditjak.Egyebkemt ez pont magyar is ami a kepen van ha minden igaz ez mar tolluk van. http://rac.inqsoft.hu/ gondolom most hogy kep is van rolla nem titok.
szerintem nem eléggé, pedig lenne mit.mondhatjuk szabadságnak meg üzleti útnak is ahogy tetszik , de ezek szerint gondolom akkor volt már és kibeszéltétek
Tudod megis lattam ilyet, rohamozo vietkongoknal de nekik egy szep bajonett is volt rajt a vegen. Szoval miert kell igy fogni a kalat ha nincs rajt szurony?Nem divat.Keveset nézel modern dolgokat.
szerintem nem eléggé, pedig lenne mit.