Az nem ér. Csak választás utáni.Wittinghof esetleg?
Azt reméltük, ha lecseng, talán lesz bejelentés. De mindig van mire várni (Erdo látogatás. Brazil elnök látogatás), lassan jön a következő választás...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az nem ér. Csak választás utáni.Wittinghof esetleg?
Mondom, hogy ne okoskodj!Jajj de hany feltorhetrtlen rendszer letezett mar a digitalis tavkozles vilagaba. /eleg egy beiktatott beepitett sugarzo egyseg epsegben valo begyujtese... /azt jatszodik minden mint az enigmanal.... Azthiszi hogy felorhetetlen es nem erti az ellen aztan csokolom... Megegyszer leitom nem azt mondom hogy nem szabad c4isr rendszert alaklmazni hanem azt hogy a harcjarmuvek komunikacioja szakaszon bellul nehogy mar azon menjen... Programozo ide vagy oda az hatalmas adatmennyiseg. Boven eleg ha a szakaszpk a szazad pk val es a zaszloalj torzsel van kapcsolatba... A tobbit majd azok intezik...egy szakaszpknak feljebb nincs dolga ahogy feljebb levo embernek sincs dolga a szakasz pk val mint maximum a zaszloalj parancsnok.
...az a halálom...Az a sok per jel is.
Nagy kedvencem az AK, de a kibaszott pr-os nem tudna a kép erejéig brent odarakatni?
Mivel nem harcoló alakulat ott még mutatóba sincs bren.Nagy kedvencem az AK, de a kibaszott pr-os nem tudna a kép erejéig brent odarakatni?
Engem meglep, hogy van aki megpóbálja elolvasni. Egyszerűen megfájdul a fejem az írásaitól, szóval szimplán átgörgetem.Tudom, hogy néha tök jókat ír, meg nem troll, de nem ér meg egy fejfájást.Es akkor ez mar jó is így. Az a sok per jel is. Néha azt sem tudom miről ír, milyen témahoz szolsz hozzá vagy kinek válaszolsz mert annyira szét van az egesz tördelve.
Srácok, ne haragudjatok, de ez kurvára nem okés. Miért kell mindig belekötni szegény Szittyába? Értem, nehezen olvashatóak a hozzászólásai, néha sületlenségeket állít. De most komolyan, ide kell böfögni hasonlóan színvonalas magánvéleményeket és személyeskedni, minthogy “Egyszerűen megfájdul a fejem az írásaitól, szóval szimplán átgörgetem”? Próbáljunk már meg egy kicsit emberek lenni, és ezeket megtartani magunknak.
Mert olyan, mintha egy komolyzenei koncerten időnként átszaladna egy macska a zongora billentyűin.Srácok, ne haragudjatok, de ez kurvára nem okés. Miért kell mindig belekötni szegény Szittyába? Értem, nehezen olvashatóak a hozzászólásai, néha sületlenségeket állít. De most komolyan, ide kell böfögni hasonlóan színvonalas magánvéleményeket és személyeskedni, minthogy “Egyszerűen megfájdul a fejem az írásaitól, szóval szimplán átgörgetem”? Próbáljunk már meg egy kicsit emberek lenni, és ezeket megtartani magunknak.
Számunkra elérhető?Átnéztem a sokat emlegetett STANAG Level of Ballistic Threat táblázatot. Kérdésem a következő: Van most olyan 8x8 APC vagy lánctalpas IFV a piacon, ami STANAG Level 5 vagy Level 6 páncélzattal úszóképes?
Ezt a táblázatot megtudnád osztani velünk?Átnéztem a sokat emlegetett STANAG Level of Ballistic Threat táblázatot.
Ezt a táblázatot megtudnád osztani velünk?
A látott adatokból, értékekből szerintem könnyebben megkapod a választ...
Akkor elvileg a Patria XP szemböl Level 6,oldalrol Level 4 APC kialakitásban úszóképesen.De azért mérget ne vegyél pá,mert az a 30milis tubgsten lehet egy 30x113 acél nyil,de lehet 30x175 urán sabot is,és az utóbbi után lehet,hogy égni fogPersze.
Level 1: Véd 5.56mm és 7.62mm normál lőszer ellen (30m távolság)
Level 2: Véd 7.62mm acélmagvas lőszer ellen (30m távolság)
Level 3: Véd 7.62mm tungsten lőszer ellen (30m távolság)
Level 4: Véd 14.5mm lőszer ellen (200m távolság)
Level 5: Véd 25mm tungsten gépágyú lőszer ellen (500m távolság)
Level 6: Véd 30mm tungsten gépágyú lőszer ellen (500m távolság)
A tungsten az nem lehet sem acél sem urán, mert az magyarul wolfram, de lehet esetleg wolfram-karbid.Akkor elvileg a Patria XP szemböl Level 6,oldalrol Level 4 APC kialakitásban úszóképesen.De azért mérget ne vegyél pá,mert az a 30milis tubgsten lehet egy 30x113 acél nyil,de lehet 30x175 urán sabot is,és az utóbbi után lehet,hogy égni fog
Bocs,de én ugy tudtam,hogy a tungsten csak nehézfém nyilat jelent.Konkrét anyagot nem.De ettől függetlenűl,több féle 30milis lőszer,és mégtőbb féle lvedék vanA tungsten az nem lehet sem acél sem urán, mert az magyarul wolfram, de lehet esetleg wolfram-karbid.
Tungsten = WolframBocs,de én ugy tudtam,hogy a tungsten csak nehézfém nyilat jelent.Konkrét anyagot nem.De ettől függetlenűl,több féle 30milis lőszer,és mégtőbb féle lvedék van