A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

K

kamm

Guest
remélem, hogy chilis bbq szósszal :D

A rub sajat recept, abban van chili, azzal vannak bedorzsolve es allnak egy fel napot/ejszakat... de a vegen altalaban megkenem a sok bbq szoszom (van vagy 6-8 fele a hutoben) kozul valamelyikkel es bevagom a broilerbe 5-6 percre, ugy remekul meg szilardul a tetejen a szosz. :D
A ket gyerek is habzsolja, amikor csinalok nekik, igy aztan a chilivel csak csinjan banok - mondjuk most az anyjuknal vannak, igy csipos szosz lesz... :cool:
 

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
523
2 775
93
Ha már....

Otter steht für:

  • Fischotter (Lutra lutra) aus der Familie der Marder Ez a vidra
  • Kreuzotter (Vipera berus) aus der Familie der Vipern
  • Otter, Unterfamilie der Marder A menyétek alcsaládja (vidrafélék)
  • Ottern, deutsche Bezeichnung der Vipern Viperák
  • Otter (Mythologie), Figur in der germanischen Mythologie
  • Otter (Wappentier) in der Heraldik
  • als Abkürzung für Organized Techniques for Theorem-proving and Effective Research, siehe Theorembeweiser
  • im Rahmen der homosexuellen Bear Community einen schlanken Mann mit Bart und Körperbehaarung. Ezt csak az érdekesség kedvéért :p


60767604.jpg
 

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 686
5 512
113
Lehetségesnek tartjátok, hogy a kecskeméti repülőnap - esetleg augusztus 20-i légiparádé - meglepetése az új magyar drón lesz? Akinci , TB2, Hermes 900 :) vagy bármi?

A meglepetés már hétfőn lelepleződött: minden repülni fog egyszerre, amit éppen fel tudnak emelni....

Nem a drónokra mondta Maróth, hogy kivárunk, mert annyira fejlődik a terület, hogy generációváltás lesz nemsokára?
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 711
76 725
113
Lehetségesnek tartjátok, hogy a kecskeméti repülőnap - esetleg augusztus 20-i légiparádé - meglepetése az új magyar drón lesz? Akinci , TB2, Hermes 900 :) vagy bármi?
Talán a repülőnapon esetleg bejelentenek majd valamit, ami a légierővel kapcsolatos. 20-án úgy tűnik hogy a nagy helikopterkötelék lesz a meglepetés.
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 867
35 248
113
Mégis meddig akarnak várni a rakéta tüzérséggel?
ameddig el nem érhető lessz számunkra az amit venni akarnak... és beütemezhető lessz a költségvetésbe í(egyszerre nem adhatjuk le mindenre a megrendelést még akkor sem ha évekkel késöbb kérünk szállítást financiális okokból)