És mi lesz az 50 éves bolti eladó hölgyekkel?Tudnék ellenpéldát nem is egyet, de elengedem...
A jobbak megtalálják a helyüket máshol, a létszámproblémát meg meg lehet próbálni megoldani volt közmunkásokkal, meg kormányablakos anyukákkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És mi lesz az 50 éves bolti eladó hölgyekkel?Tudnék ellenpéldát nem is egyet, de elengedem...
A jobbak megtalálják a helyüket máshol, a létszámproblémát meg meg lehet próbálni megoldani volt közmunkásokkal, meg kormányablakos anyukákkal.
Amikor ez a 2014-es cikk megjelent akkor a Hende által az GDP1%-os HM költségvetésből megspórolt- és az eladott inkurrenciából befolyó pénzből vett 3 db civil Mi-8 volt a Honvédség helikopterképessége... közben 40 gépes nemzetei helikopterképességet emlegettek és hogy vesznek szállítógépet. Két évvel később, 2016 végén lett csak bejelentve a Z2026, de utána még egy évig nem sok minden történt. A rosszindulatúak szerint akkor dolgozták ki részletesen a Z2026-ot, melynek az első eredménye az "akciós" ex-Air Berlin A319-esek megvétele lett, még jó hogy épp akkor ment tönkre a légitársaság...Bogarásztam a korábbi hozzászólásaim között, és valami kapcsán ezt a cikket találtam.
![]()
Orbán: műszaki modernizáció előtt áll a magyar hadsereg - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Akkor még elég szkeptikus voltam ezzel a nyilatkozattal. Ma már úgy vélem, igazat mondott és helyesek voltak a lépések. Csak érkezzenek meg végre a technikai eszközök.
Hát figyelj láttam már egykét ilyen példát és egyszer sem mondtam azt, hogy kár lett volna az illetőért.Tudnék ellenpéldát nem is egyet, de elengedem...
![]()
Azárt ennyi ugyan olyan sisakot látni :O durca
Honvédelem.hu rakta ki.Saját kép?
500 katona vett részt ezen a bemutatón.Hat ez nem egy nagy letszam. Nem szamolom meg, de ránézésre a kilencvenesek elejen ez kb 1-2 szazad lett volna...?
Még a végén acélsisakban, szedett-vedett cuccokban, tártáskával masírozna a sok "szélsőséges".ne itt akarjanak katonai kiképzést szerezni meg belelátni a honvédség szervezetébe
iylen volt itthon amúgy? mert kit érdekelnek a németeknémet példa , elopják a szolgálati fegyvert , nem fogják használni
Kártékonyak és nem veszélyesek , 64 vármegyések se veszélyesek , de lehetnek nagyon kártékonyak ....
német példa , elopják a szolgálati fegyvert , nem fogják használni , de pont annyival kevesebb fegyver van a bundeswehrnél + rossz kezekre is kerülhetnek , de nem fognak hirtelen fegyveres felkelést csinálni , ahoz nem elég bátrak meg szervezettek .... persze ez megváltozhat , amint létre jönne egy szervező erő akkor válnak majd veszélyesség , jelenleg nincs ilyen erő ergo jelen formájukban csak szörnyen kártékonyak
Szerintem a jó katona semmiképp sem a szélsőségesek közül kerül ki. Az ilyen hatvannégy vármegyés egyedek kezébe nemhogy fegyvert, de még dugós puskát se adnék... maximum fegyver nélküli szolgálatra osztanám be őket, például a polgári védelemhez.
Ki ne találd nekem, hogy az ideális katona, aki megvédi a polgárokat, azok közül kerüljön ki, akik a múlt század legsötétebb időszakát idéző megjelenéssel, mentalitással rendeznek felvonulásokat. Kár, hogy nem a magyar gárda tagjai közül akarsz verbuválni.
Amikor ez a 2014-es cikk megjelent akkor a Hende által az GDP1%-os HM költségvetésből megspórolt- és az eladott inkurrenciából befolyó pénzből vett 3 db civil Mi-8 volt a Honvédség helikopterképessége... közben 40 gépes nemzetei helikopterképességet emlegettek és hogy vesznek szállítógépet. Két évvel később, 2016 végén lett csak bejelentve a Z2026, de utána még egy évig nem sok minden történt. A rosszindulatúak szerint akkor dolgozták ki részletesen a Z2026-ot, melynek az első eredménye az "akciós" ex-Air Berlin A319-esek megvétele lett, még jó hogy épp akkor ment tönkre a légitársaság...
alap felvetés az volt hogy miért van mondjuk diszkrimináció a 64vármegyések ellen és valszeg azért hogy ne legyenek olyan esetek mint németeknéliylen volt itthon amúgy? mert kit érdekelnek a németekapropó, lengyelek beemelték a jobbos szervezeteket a tartalékos rendszerbe
ez sántít. a hvim kb a legkevésbé szélsőséges a jobbos csoportok közül, nem tudnám elképzelni ezt amit elővigyázatosságnak akartok mutatnialap felvetés az volt hogy miért van mondjuk diszkrimináció a 64vármegyések ellen és valszeg azért hogy ne legyenek olyan esetek mint németeknél
Igen egy szakasz ÖTT részt vett. Az MSA sisakról lehet őket megismerni.Ezen a hadgyakorlaton vannak önkéntesek?
Ezért mondtam, hogy a seggtitánokat szedik ki.nem az a baj hogy valaki b.zi ellenes vagy vármegyés vagy mihazánkos.
az a baj hogy olyan hülye valaki hogy el kezd veszekedni a pszihológussal... sőt megakarja győzni...
Jahh hát ez óriási tényleg... kb 25 évvel ezelőtt voltam először az amcsiknál,már akkor is volt a kérdőíven ilyen kérdés a repcsin. Jaaa és a legjobb benne az,hogy odaírták hogy ha be ikszelem,az nem feltétlenül kizáró ok ahhoz hogy beléptessenek. No comment...Ezt valami kérdőívvel csinálják vagy élőben feltesznek beugratós kérdéseket?
"Ön náci?"
A repülőutakon mindig imádtam azt a kérdőívet, amikor megkérdezik hogy "Ön terrorista-e"?
Majd biztos pont beikszeli Abdul ha rosszban sántikál!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..