Erre most kapásból a Puma IFV ugrott be.
És egyszer mondjuk már ki, hogy mit mondott Maróth, mert szerintem nem egy interjúban, hanem többen is hallottam! Azt, hogy Izraelben van egy akkut helyzet -nem mondta, csak én teszem hozzá, hogy nagyon sokszoros létszámfölényben van az ellenség, egy 9 milliós ország 100millió feletti Egyiptom, egy 20 milliós Szíria és rengeteg ellenséges arab ország tengerében él-, és ezért van egy olyan fejlesztési kényszer, amivel a zsidó hadipar nem tud lépést tartani. És ezért kénytelenek sokszor ideje korán kivinni a fegyvereket a harcmezőre.
Erre mondtad azt, gondolom, az eredeti kommentedben, hogy ettől még nem lesz harcban bizonyított.
Krisss meg elvileg itt szenved a Lynxszel. Láttuk Ausztráliában a képeket, ahogy szinte napról napra lóhalálában fejezik be a németek a verseny teszt közben azt, amit kész áruként hoztak a tenderen indulásnál. (Mondjuk cseheknél legalább meg is mondták becsülettel, hogy három versenyzőből 2 nincs befejezve.)
Szóval én érteni vélem azt is, hogy ő mire írta azt, hogy a cégek nagy részénél szintén csak be van dobva az újdonság.