KomondolKaposváron a Gidranok mellett még milyen katonai járművekről lehet szó?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
KomondolKaposváron a Gidranok mellett még milyen katonai járművekről lehet szó?
Ahhoz kene egy nagyobb hx meg rendelés isAbban reménykedem, hogy RM HX is lesz a katonai gépjárműgyártásban itthon.
Ha megállítod 28:41-nél a videót, van egy dia, amit csak bevillantanak, de nem beszél róla. Ott a lőszergyártás és a robbanóanyag gyár együttműködési területeit részletezik.
Az összeszerelésnél pedig fel van sorolva a 30mm, 120mm, 155mm és aknavető lőszer.
Azaz jelenleg RM és Hirtenberger a hivatalos "közreműködő" Várpalotán.
Ezeket is be tudnátok még linkelni ide képként?A 28:41 (csak egy pillanatra látszik Várpalota), 28:43 Arzenal, 29:38 Airbus, 30:16 beszállító fejlesztési program, 32:36 + 33:36 technológia fejlesztések
Holnap estefele belinkelem ha addig nem linkelni be másEzeket is be tudnátok még linkelni ide képként?
RM VárpalotaEzeket is be tudnátok még linkelni ide képként?
RM Várpalota
Ezt nem értem. Az utolsó diája a DIANA programról van. Nem?És palkó utolsó slideja kiskapitálusban 50-es betűmérettel
Ha lesz rá péz.
Ezzel kéne zárni az előadását arra akartam célozni.Ezt nem értem. Az utolsó diája a DIANA programról van. Nem?
Székesfehérváron milyen befektetésük lesz?
Magyarul mondta az RM vezető a város nevét, azaz próbálkozott, sztem most ennek a befektetésnek lesz a hajrája.Illetve egy székesfehérvári gyárat is bedobott. Fejlesztés és gyártás a hidrogén és elektromos meghajtással kapcsolatban.
?Ezt nem értem. Az utolsó diája a DIANA programról van. Nem?
Nem veletlenul megy a kuzdelem a sajat muholdert, szinten izraeli ceg atvetelevel... a kommunikacio alapveto kritikus kepesseg, az ukranoknal duplan kiderult.
NATO DIANA : Defence Innovation Accelerator for the North AtlanticNem tudom, mi az a DIANA...