A magyar hadiipar napjainkban

Ezek ahogy nézem már a javított változatok. (ez viszont jó hogy nem csak pilot jellegűek a csapatpróba utáni vélemények meghhalgatása és módosítás.)
7 év alatt most sikerült kijavítani a felmerült problémákat?
Csapatpróbát rendszeresítés elött szokás tartani.

7 év alatt most sikerült kijavítani a felmerült problémákat?
nem már vólt egy javítás. nem felmerülő problémáknak nevezném mert problámákat különösen nem okoztak az eddigi (hiányosságok) hanem inkább komfort és praktikum szint növelésnek. egy egész jó termék lett jónak mondhatóra javítva és ahogy látom most mégtovább. remélem ez a folyamat nem áll meg és a késöbbiekben is haladni fog a korral a szmélyi felszerelési rendszer...
igazából már az első szériára is azt mondtam vólna én spul hogy akár ppénzt is adnák érte. (egyébként így utólag sajnálom hogy a bocijaimból legalább 1 szettet nem vettem meg anno használtan "potomért" a boltinak hozzá tudtam vólna jutni. (a nadrágot szerettem az egy redes pulcsival még vagány is civilbe)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
nem már vólt egy javítás. nem felmerülő problémáknak nevezném mert problámákat különösen nem okoztak az eddigi (hiányosságok) hanem inkább komfort és praktikum szint növelésnek. egy egész jó termék lett jónak mondhatóra javítva és ahogy látom most mégtovább. remélem ez a folyamat nem áll meg és a késöbbiekben is haladni fog a korral a szmélyi felszerelési rendszer...
igazából már az első szériára is azt mondtam vólna én spul hogy akár ppénzt is adnák érte. (egyébként így utólag sajnálom hogy a bocijaimból legalább 1 szettet nem vettem meg anno használtan "potomért" a boltinak hozzá tudtam vólna jutni. (a nadrágot szerettem az egy redes pulcsival még vagány is civilbe)
Milyen változtatásokat eszközöltek most rajta?

Maróth fb:
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik!

Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk, amelyek fellegvára Miskolcon lesz! A világon is egyedülálló műszaki fejlesztésekbe kapcsolódik be a régió.

Maróth fb:
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik!

Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk, amelyek fellegvára Miskolcon lesz! A világon is egyedülálló műszaki fejlesztésekbe kapcsolódik be a régió.
Az a póló :):):)
294846869_119151764187660_1745511954489176209_n.jpg

Maróth fb:

Rheinmetall lesz vagy meglepire francia?? A másik helyi, a szőke képviselő, aki már haknizott azzal, hogy borsodi hadiipari beruházásról tárgyal, elkezdett ilyen frankofón dzsemborikra járni. Most ez vagy régi nünükéje vagy új kötelező hobbi.

Majd este még megguglizom melyik céget nezegették mint beszállítót.
Egyébként konkrétan semmire csak mint érdekesség tettem be.

Anno 4 éve már volt egy jóváhagyott Lufthansa projekt Miskolcra, de a Covid meg a légiközlekedési lockdown miatt lefújták.

Csöbör Katalin. CNC megmunkált központ és acél gyártó cégek....