Ezek ahogy nézem már a javított változatok. (ez viszont jó hogy nem csak pilot jellegűek a csapatpróba utáni vélemények meghhalgatása és módosítás.)A problèma hogy megrendelések darabszàmai végén eggyel kevesebb a 0. Mint kéne.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek ahogy nézem már a javított változatok. (ez viszont jó hogy nem csak pilot jellegűek a csapatpróba utáni vélemények meghhalgatása és módosítás.)A problèma hogy megrendelések darabszàmai végén eggyel kevesebb a 0. Mint kéne.
7 év alatt most sikerült kijavítani a felmerült problémákat?Ezek ahogy nézem már a javított változatok. (ez viszont jó hogy nem csak pilot jellegűek a csapatpróba utáni vélemények meghhalgatása és módosítás.)
nem már vólt egy javítás. nem felmerülő problémáknak nevezném mert problámákat különösen nem okoztak az eddigi (hiányosságok) hanem inkább komfort és praktikum szint növelésnek. egy egész jó termék lett jónak mondhatóra javítva és ahogy látom most mégtovább. remélem ez a folyamat nem áll meg és a késöbbiekben is haladni fog a korral a szmélyi felszerelési rendszer...7 év alatt most sikerült kijavítani a felmerült problémákat?
Milyen változtatásokat eszközöltek most rajta?nem már vólt egy javítás. nem felmerülő problémáknak nevezném mert problámákat különösen nem okoztak az eddigi (hiányosságok) hanem inkább komfort és praktikum szint növelésnek. egy egész jó termék lett jónak mondhatóra javítva és ahogy látom most mégtovább. remélem ez a folyamat nem áll meg és a késöbbiekben is haladni fog a korral a szmélyi felszerelési rendszer...
igazából már az első szériára is azt mondtam vólna én spul hogy akár ppénzt is adnák érte. (egyébként így utólag sajnálom hogy a bocijaimból legalább 1 szettet nem vettem meg anno használtan "potomért" a boltinak hozzá tudtam vólna jutni. (a nadrágot szerettem az egy redes pulcsival még vagány is civilbe)
Ők már nem szállítanak be.
Az a pólóMaróth fb:
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik!
Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk, amelyek fellegvára Miskolcon lesz! A világon is egyedülálló műszaki fejlesztésekbe kapcsolódik be a régió.
Dr. Maróth Gáspár
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik! Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk,...www.facebook.com
Lehet hogy én vagyok hülye de a Varga Juditnak mi köze bármihez is?Az a póló
Baszki észre se vettem hogy mi van rá írvaAz a póló
Pedig ez régi pólójaAz a póló
Miskolci és az egyetemi alapítvány kuratóriumi tagjaLehet hogy én vagyok hülye de a Varga Juditnak mi köze bármihez is?
Miskolci. A miskolci egyetem kuratotiumának tagja vagy elnöke.Lehet hogy én vagyok hülye de a Varga Juditnak mi köze bármihez is?
Rheinmetall lesz vagy meglepire francia?? A másik helyi, a szőke képviselő, aki már haknizott azzal, hogy borsodi hadiipari beruházásról tárgyal, elkezdett ilyen frankofón dzsemborikra járni. Most ez vagy régi nünükéje vagy új kötelező hobbi.Maróth fb:
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik!
Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk, amelyek fellegvára Miskolcon lesz! A világon is egyedülálló műszaki fejlesztésekbe kapcsolódik be a régió.
Dr. Maróth Gáspár
A sör nem ital, a medve nem játék, a háború nem vicc! A magyar hadiipar fejlesztése Tusványoson sem alszik! Varga Judit miniszter asszonnyal a legújabb, high-tech fejlesztésekről egyeztettünk,...www.facebook.com
milyen francia projektre gondolsz?Rheinmetall lesz vagy meglepire francia?? A másik helyi, a szőke képviselő, aki már haknizott azzal, hogy borsodi hadiipari beruházásról tárgyal, elkezdett ilyen frankofón dzsemborikra járni. Most ez vagy régi nünükéje vagy új kötelező hobbi.
Majd este még megguglizom melyik céget nezegették mint beszállítót.milyen francia projektre gondolsz?
Majd este még megguglizom melyik céget nezegették mint beszállítót.
Egyébként konkrétan semmire csak mint érdekesség tettem be.
Anno 4 éve már volt egy jóváhagyott Lufthansa projekt Miskolcra, de a Covid meg a légiközlekedési lockdown miatt lefújták.