A pénz világa

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Masztiff

Well-Known Member
2018. július 4.
2 839
4 322
113
Egyébként van lehetőségem egy kelenföldi munkahelyre menni, hátha van valaki lokál, aki meg tudja mondani, hogy hol érdemes gondolkodni bejárás szempontjából. Albi/lakás a környéken, vagy inkább kocsi, és Fehérvárról járni, és ott nézni lakhatást? Valami embertelen nagy dugók vannak onnan a városba befelé, nem?
Inkább a vonatot ajánlom. Kelenföldig gyorsan és kulturáltan eljutsz, onnan BKV. Hamarabb bent leszel, mint én a város túlsó végéről. Az úgy 1 óra 20 perc min. Kocsival 1 óra 10 perc, állandó a dugó reggel. Az M7-esen is....
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
8 354
21 255
113
Komoly adósságot vettek ma fel Orbánék
A 10 éves dollárkötvényből végül 2,25 milliárd dollárnyi ajánlatot, a 30 évesből pedig 2 milliárd dollárnyit fogadott el a keddi nemzetközi kötvénykibocsátás keretében az Államadósság Kezelő Központ – közölte a Portfolió az IFR News értesüléseire hivatkozva.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/233644/