M
molnibalage
Guest
Látom személyeskedésben vagy csak továbbra is fekete öves. Ha nem ilyen takonygerinciű kreténeink lennének sokkal jobban élhetnék. Ez az, ami zavaró.Jól van Molni, úgy látom egy hívővel van dolgom, azokkal meg nincs mit vitatkozni és tanulni is képtelenek, vagy esetleg a saját hibájukból de azt úgysem vallják be. De ha gondolod akkor csak lakjál, költs csak arra, de ne egyél, ne közlekedj, ne vegyél igénybe szolgáltatásokat, csak és kizárólag lakjál (amíg ki nem száradsz vagy éhen nem halsz), míg mindenki más nem egyetlen termék vagy szolgáltatás árából extrapolál a végtelenbe, hanem megvesz többszáz terméket és szolgáltatást minden hónapban s az egésznek nézi az árát. És nem értem mindig a picsogásodat, annyira nem kereshetsz rosszul, hogy ne fussa lakbérre, vagy 300 nm-en laksz az Andrássyn vagy mi van, mert valahogy nem jön ki a matek. S ha már lakbér, a sok német miért sír, hogy döglenek bele a lakbérekbe? Ejsze ott is annyi a fizu, mint BP-n, vagy lehet a lakbérek magasabbak?!
És erre azt az érvet kapom, hogy de hát a válogatott megverten Angliát és főtáblás a fradi.
És én vagyok a hívő?
Hát hallod, arcod az van.