Most akkor kiakasszalak?Én ha melózom,napi szinten vendéglőben kosztolok,németbe,hollandba,angolban,ahol éppen vagyok.Cég fizeti.
Miért akasztanál ki? Amikor hivatásos világutazóként dolgoztam, kiküldetésen én is mindig étteremben ettem. Ha gondolod el tudom mondani a Csang kaj sheken vagy az Atatürkön hol vannak jó kajáldák, de amikor otthon voltam, és amióta prózaibb módon termelem a gdpt főzök magamra. Na jó, most már csak segéderő vagyok asszonka mellett. (Nem szeret zöldséget pucolni, és felvágni, húst vágni, filézni stb)
1000Ft most ennyit ér: 2 adag Smack tésztaleves meg 2 liter ásványvíz. Egy darab olcsóbb mirelit pizza. Egy zacskó Sága Mini Kijev köret nélkül. 20dkg Pick párizsi + 0,5kg kenyér...
Valahogy sejtettem, hogy valami ilyesmi.
A mai étkezéseim: reggeli nestquik gabona pehely, 650 Ftért vettem a dobozt, az egyszerűség kedvéért legyen 10 napra elég (inkább 2 hét) 65 Ft
Ebéd zöldbab főzelék fasírttal. A zöldbab kilója kb 650 Ft, kell hozzá még némi fűszer, liszt, só, víz, nagyon durván számolva 1000 ft. Ez nekem egyedül bőven elég 2 napra, szóval a fele fagyó későbbi fogyasztásra. Szóval ez 500 Ft.
Ha lusta vagyok, és most az voltam, 1 kg sertés darálthús 1700 Ft. Kenyérmorzsával mindennel együtt legyen 2000 ft a fasírt. Ebből olyan 10 deka fogyott el. 200 Ft.
Vacsi: egy jószelet kenyér angol szalonnával.
Kenyér: nos háklis vagyok a jó kenyérre, szóval 3 kgos parasztkenyeret veszek, ez 1800 Ft körül van
Egy jó szelet belőle kb az 1/20a. Ez testvérek között is 90 Ft.
Erre ment angol szalonna, 800 Ft 10 dkg. Ebből kb 1 dkg ment a kenyérre. Ez még 80 Ft
Akkor ez eddig: 935 Ft ha jól számolok.
Ehhez jött még 2x 1,8 l manhercz szikvíz, (egyszer nagyon régen ki kellett fizetni a szifonok letéti díját, de az ugye egyszeri költség volt) ha jól emlékszem darabja 100 Ftos díjjal. De lehet csak 80, ezt most nem tudom hírtelen. Számoljunk a nagyobbal.
1135 Ft.
És nem érzem úgy, hogy rosszul étkeztem...