"Semmit nem tudsz,csak személyekedsz."...Ezt kb ,mintha Molni írta volna....kb 500 fórumozó hangosan felnevet....
"Éppenséggel simán lehet ma nemzetközi kamionsofőrként 1misit keresni"...
Mutasd hang ember.hány év után nettóban.
"Szerinted mennyi a seggem alatt lévő érték,ha mondjuk tele van 500k/db értékű laptoppal?."..
kit érdekel te az én rendeléseim cígeled.....mert fizetek érte...
Hozz ki egy ilyen szerelvényt a hamburgi Freihafenből,és vidd el Minszkbe.Intézd el hozzá a papirokat.Vámbiztositástól a CEMT engedélyig".....
még nem láttam volna azt ,hogy ehhez kellene ....mondjuk diploma...de vigyük lejjeb a szintet ...érettségi.
Te nem termelesz semmit te max vezetni tudsz..
te parancsokat hajtasz végre ,mert különben kirúgnak a vérbe... anno ennyire futotta...Én nem a sofförrel tárgyalok....én a te fönököddel aki ilyenkor IS nyaral"
Örülök.hogy beismerted ,hogy egy alkalmazott vagy aki csak arra képes ,hogy uatasításokat hajtson végre.
.....
...A pénzügyi dolgokat hagyd ránk....,hogy egy klasszikust idézzek...a te fizetési besorolásod ezt már nem teszi lehetővé ,hogy megértsd
.....na szevassz ....Vezetés közbe ne irogass
Az a legnagyobb hibád...vagy inkább a korlátod ,hogy mindig másokat hibáztatsz ,mindig a másik a gyökér. nem annak örülsz ,hogy 1 mist keresel hanem azon keseregsz ,hogy nem az van ebben az országban amit te akarsz.............pfejjj