Meglátásom szerint valahol a 2000es évek közepétől történt egy csúnya átalakulás a magyar étkezési szokásokban, ami nagyon nem vált az ország előnyére. Ennek keretében a húst hússal, és közben a piacozás ha meg nem is halt, erősen visszaszorult. Viszont erre még szerencsésebb időkben is csak a félkész fagyasztott cuccokkal, meg sertés, csirke vonalon ment. Így lényegében nagyon visszaszorult a többi hús fogyasztása, és a főzelékek is kvázi eltűntekbaz étrendből.
Ennek viszont az a vége, hogy gyakorlatilag drágán és nem jó minőségben étkezünk.
Amire azt tudom mondani mindenkinek lelke rajta. Csak ha nem ismer legalább egy normális hentest, és normális zöldségest, akkor ne sírjon, hogy drága a kaja. Akkor meg pláne ne, ha snack leves, meg kajáldás kaja a teljes étkezési kultúra. És még egyszer ettől még minden drágul.
Hát igen, voltam egy esküvőn, ahol megkért a ceremónia mester, hogy minden férfi álljon amellé, akitől a boldogságát kapja. Szegény csapost majdnem agyonnyomtuk