Jajj, te nyilván rendesen fizeted az alkalmazottaid után a járulékokat, nem rólad volt szó!Nem tudom Toyota kombim van
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jajj, te nyilván rendesen fizeted az alkalmazottaid után a járulékokat, nem rólad volt szó!Nem tudom Toyota kombim van
B....ki nekem nincs alkalmazottam, de én is nagyon gondolkoztam XC 60 asonJajj, te nyilván rendesen fizeted az alkalmazottaid után a járulékokat, nem rólad volt szó!
Utálom a SUV ot kicsi a csomagtartó LEgalábbis a kombihoz képest kényelmetlenül pakolható a tetejére meg kényelmetlen feltenni a létrátJajj, te nyilván rendesen fizeted az alkalmazottaid után a járulékokat, nem rólad volt szó!
Mert rosszul fizetsz. Nálunk Cayennel jelent meg az egyik, és nézegettük nyáron az alkalmazottak tengerpartos képeit.Nálunk pl csak a segéd jár BMW vel
Főzzé magad.Heinekent sem iszom többet, de Soproni se...
Oroszok Az Igazság Oldalán
A Hells Gates megmérgezi a sörét Bill Gates, aki "nem nagy sörivó", most vásárolt 902 millió dollárért részesedést a Heinekenben https://www.businessinsider.com/bill-gates-buys-902-million-heineken-stake-not-into-beer-2023-2 "Ez a képen A HOLLAND HEINEKEN CÉG HORDÓJÁBAN SZÁLLÍTOTTÁK...t.me
Mint minden villanyszerelő vállalkozónak.Nem tudom Toyota kombim van
Mint minden villanyszerelő vállalkozónak.
Ő én azt hiszem kicsit magasabb lenne a kiszállási díj
Ez lassan olyan Wallensteines történet lesz.
Megfenyegette Putyinékat a Wagner-csoport vezetője
„Ha a Wagner most visszavonul Bahmutból, akkor az egész front összeomlik” – mondta az orosz elnök egykori séfje.index.hu
Reggel néztem a videót, látszik az öregen hogy néha röhögéssel küzd miközben mondja.
De már ott írták, hogy az msm (fos) kajálni fogja.
A cél az, hogy rossznak tűnjön a kapcsolat. Ez nyilván nem véletlen. Addig sem arról beszélnek, hogy valójában mit csinálnak.
Annyi van nekik amennyit csak akarnak... Az értéke ami kérdéses, ezt akarják megmenteni ezzel a háborúval. További kérdés, hogy Kína mikor önti a piacra az ami államkötvényeit, meg azt hogy védi ki az USA.Ebben a háborúban az amerikaiak pénze fog legutoljára elfogyni.
Újabb 4% feletti minusz közben!!!Ezzel nehéz vitatkozni szerintem!
------
"Alig néhány nappal azután, hogy a kaliforniai székhelyű SVB csődöt jelentett, a New York-i székhelyű Signature Bank bejelentette, hogy a fogyasztók és a pénzügyi rendszer védelme érdekében bezárja kapuit. Az eseményekkel kapcsolatban sorra szólalnak meg a szakértők, és a 2008-as Lehman Brothers-összeomlást megjósoló Wall Street-i elemző és befektető, Robert Kiyosaki elárulta, hogy szerinte melyik bank lesz a következő, amelyik fizetésképtelenné válik."
Credit SuisseMegszólalt a neves pénzember: bemondta, melyik bank omlik össze következőnek
Alig néhány nappal azután, hogy a kaliforniai székhelyű SVB csődöt jelentett, a New York-i székhelyű Signature Bank bejelentette, hogy a fogyasztók és a pénzügyi rendszer védelme érdekében bezárja kapuit. Az eseményekkel kapcsolatban sorra szólalnak meg a szakértők, és a 2008-as Lehman...www.portfolio.hu
Credit Suisse - Wikipedia
en.wikipedia.org
CS Group Stock Price Today | SIX CSGN Live Ticker - Investing.com
View today's Credit Suisse Group AG stock price and latest CSGN news and analysis. Create real-time notifications to follow any changes in the live stock price.www.investing.comCredit Suisse | CSGN - Stock Price | Live Quote | Historical Chart
Credit Suisse stock price, live market quote, shares value, historical data, intraday chart, earnings per share and news.tradingeconomics.com
Ilyen véletlenek itthon is szoktak történni, minisztériumi résztvevőkkel, következmények nélkül.Micsoda véletlen....Oroszok Az Igazság Oldalán
- A Credit Suisse a svájci központi bank támogatását kéri. https://t.me/i20028843/63168t.me
Oroszok Az Igazság Oldalán
Milyen szerencsés “véletlen”: Izraeli bankároknak és technológiai vállalatoknak sikerült 1 milliárd dollárt kihúzniuk a csődbe ment Silicon Valley Bankból, néhány nappal a hivatalos csőd előtt. Izrael két legnagyobb bankja, a Bank Leumi és a Bank Hapoalim közismerten munkacsoportot hozott...t.me
"Tárgyalnak a svájci hatóságok a Credit Suisse-szel arról, hogy miként tudják megsegíteni a bajba jutott pénzintézetet."Újabb 4% feletti minusz közben!!!
CS Group Stock Price Today | SIX CSGN Live Ticker - Investing.com
View today's Credit Suisse Group AG stock price and latest CSGN news and analysis. Create real-time notifications to follow any changes in the live stock price.www.investing.com
Akkor veszek még! Nagyon lent van..., irreálisan!