Admiral Kuznyecov / Kuznetsov / Project 11435 (Szovjetunió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 787
86 017
113
A másik két kazánnal mi lett? Ellopták?

Nehéz a felfogás? :) Ha nincs a helyén kettő a 4-ből az azt jelenti , hogy már elkezdték a munkálatokat a kazánok cseréjéhez. Egyébként 1kazán a hajó mögött van -az a fehér valami (második képen). A másik valószínü a hajó mellett -azt meg nem látni.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 671
26 903
113
Mint aktív múzeum?
Már most sem ér sz*rt sem az a teknő, ha pedig az F-35 elterjed, gyakorlatilag az összes fajta nyugati laposfedélzetes odaveri minden létező téren.
De legalább nyeli a pénzt :D
Én nem vagyok oda annyira értük, de amíg lement a Földközire, addig volt érdeklődő. Én szerintem ott 1 támadóbeszarástot hozott létre a kísérőivel, a környékre.

Többet is akartak, csak az nem jött össze levegőileg. Bár a tengó hadműveletekről olyan bő infó nincsen. Jó, van elkergetettről, ami, nem látványos, de ijesztő lehetett az azoknak. Meg a lesőknek!

Nem olyan egyszerű a kép, irányító központ feladatkör lett tesztelve. Még reszelni kell rajta. Mindkét félnek.

Mindenképpen bemutatták, hogy nem félnek OO-ban másoktól, és ezen el lehet gondolkozni!
:)

• Tetszik
Reactions: papajoe and fishbed

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 249
5 293
113
Meg is valósították. 4 hajó épült ha jól tudom és vett részt a tengeri harcokban, a háború végén.
Tervezték a Panama csatorna lebombázását is velük.
Így van, de nem jutottak el odáig. A háború végén az amcsik kezére került, azok meg elsüllyesztették.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://gizmodo.com/these-massive-japanese-submarines-doubled-as-aircraft-c-1486127085

• Tetszik
Reactions: gacsat

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 844
9 784
113
Az új kazánok hatékonyabbak is, nem? Tehát lesz hatótáv-, és esetleg sebesség-, növekedés, is?

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 411
58 612
113
Kicsit nem értem,hogy ha már egy rakétában is van nekik atomerőmű,akkor mit küzdenek ezekkel a kerozin kazánokkal,mondjuk a kerozinhoz is csak le kell szúrni egy ásót a tajgán,és már spriccel is,küldenem kellene nekik egy emailt,tele vagyok ötletekkel. :rolleyes::D:D

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 656
16 190
113
Kicsit nem értem,hogy ha már egy rakétában is van nekik atomerőmű,akkor mit küzdenek ezekkel a kerozin kazánokkal,mondjuk a kerozinhoz is csak le kell szúrni egy ásót a tajgán,és már spriccel is,küldenem kellene nekik egy emailt,tele vagyok ötletekkel. :rolleyes::D:D

Biztonsági megoldásnak is tökéletes lenne. A kapitány indulás előtt a táskájában vinné (na jó, vitetné) a nuki erőművet, felmegy a hajóra, tiszteleg a zászlónak és bedugja a táskát a konnektorba. Indulásra kész is. A kazánok helyére meg lehetne tenni ezt-azt....

• Tetszik
Reactions: Nemerson

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 058
40 175
113
"Valószínűleg az atomreaktorokat beépítették a kazánokba és csak tolják az álhíreket kifelé."

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 787
86 017
113
Friss képek.

lMVaI7oxeOk.jpg

DO7QShTMBHM.jpg

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 411
58 612
113
Azt sem értem, minek nekik ez hajó,el kék adni a csába,valami diktátornak,had lődözzenek rá a yenkik,a pénzt meg kipótolni a felújítás költségeivel,meg még némi apróval,és építeni egy újat.
Használtautókkal kék kereskednem...:D

• Tetszik
Reactions: gacsat

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 542
12 785
113
Azt sem értem, minek nekik ez hajó,el kék adni a csába,valami diktátornak,had lődözzenek rá a yenkik,a pénzt meg kipótolni a felújítás költségeivel,meg még némi apróval,és építeni egy újat.
Használtautókkal kék kereskednem...:D
Te még a 43000 üzemórás, tekeredett gémű, 1500 tonnás Liebherr darut is svájci nyugdíjas állatorvos hölgy harmadik darujaként árulnád, amivel csak az Aldis szatyrokat emelte be vasárnaponként a Twingo-ba.

:D:D