Admiral Kuznyecov / Kuznetsov / Project 11435 (Szovjetunió)

A másik két kazánnal mi lett? Ellopták?

Nehéz a felfogás? :) Ha nincs a helyén kettő a 4-ből az azt jelenti , hogy már elkezdték a munkálatokat a kazánok cseréjéhez. Egyébként 1kazán a hajó mögött van -az a fehér valami (második képen). A másik valószínü a hajó mellett -azt meg nem látni.

Mint aktív múzeum?
Már most sem ér sz*rt sem az a teknő, ha pedig az F-35 elterjed, gyakorlatilag az összes fajta nyugati laposfedélzetes odaveri minden létező téren.
De legalább nyeli a pénzt :D
Én nem vagyok oda annyira értük, de amíg lement a Földközire, addig volt érdeklődő. Én szerintem ott 1 támadóbeszarástot hozott létre a kísérőivel, a környékre.

Többet is akartak, csak az nem jött össze levegőileg. Bár a tengó hadműveletekről olyan bő infó nincsen. Jó, van elkergetettről, ami, nem látványos, de ijesztő lehetett az azoknak. Meg a lesőknek!

Nem olyan egyszerű a kép, irányító központ feladatkör lett tesztelve. Még reszelni kell rajta. Mindkét félnek.

Mindenképpen bemutatták, hogy nem félnek OO-ban másoktól, és ezen el lehet gondolkozni!
:)

• Tetszik
Reactions: papajoe and fishbed
Meg is valósították. 4 hajó épült ha jól tudom és vett részt a tengeri harcokban, a háború végén.
Tervezték a Panama csatorna lebombázását is velük.
Így van, de nem jutottak el odáig. A háború végén az amcsik kezére került, azok meg elsüllyesztették.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
https://gizmodo.com/these-massive-japanese-submarines-doubled-as-aircraft-c-1486127085

• Tetszik
Reactions: gacsat
Az új kazánok hatékonyabbak is, nem? Tehát lesz hatótáv-, és esetleg sebesség-, növekedés, is?

Kicsit nem értem,hogy ha már egy rakétában is van nekik atomerőmű,akkor mit küzdenek ezekkel a kerozin kazánokkal,mondjuk a kerozinhoz is csak le kell szúrni egy ásót a tajgán,és már spriccel is,küldenem kellene nekik egy emailt,tele vagyok ötletekkel. :rolleyes::D:D

Kicsit nem értem,hogy ha már egy rakétában is van nekik atomerőmű,akkor mit küzdenek ezekkel a kerozin kazánokkal,mondjuk a kerozinhoz is csak le kell szúrni egy ásót a tajgán,és már spriccel is,küldenem kellene nekik egy emailt,tele vagyok ötletekkel. :rolleyes::D:D

Biztonsági megoldásnak is tökéletes lenne. A kapitány indulás előtt a táskájában vinné (na jó, vitetné) a nuki erőművet, felmegy a hajóra, tiszteleg a zászlónak és bedugja a táskát a konnektorba. Indulásra kész is. A kazánok helyére meg lehetne tenni ezt-azt....

• Tetszik
Reactions: Nemerson
"Valószínűleg az atomreaktorokat beépítették a kazánokba és csak tolják az álhíreket kifelé."

Friss képek.

lMVaI7oxeOk.jpg

DO7QShTMBHM.jpg

Azt sem értem, minek nekik ez hajó,el kék adni a csába,valami diktátornak,had lődözzenek rá a yenkik,a pénzt meg kipótolni a felújítás költségeivel,meg még némi apróval,és építeni egy újat.
Használtautókkal kék kereskednem...:D

• Tetszik
Reactions: gacsat
Azt sem értem, minek nekik ez hajó,el kék adni a csába,valami diktátornak,had lődözzenek rá a yenkik,a pénzt meg kipótolni a felújítás költségeivel,meg még némi apróval,és építeni egy újat.
Használtautókkal kék kereskednem...:D
Te még a 43000 üzemórás, tekeredett gémű, 1500 tonnás Liebherr darut is svájci nyugdíjas állatorvos hölgy harmadik darujaként árulnád, amivel csak az Aldis szatyrokat emelte be vasárnaponként a Twingo-ba.

:D:D