Inkább két nuki tengót hegesszenek a két oldalára és akkor az ICBM-eket is ki tudják lőni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
inkább a kínaiaktól kéne venni egy rendes repülőgéphordozót.
Olajuk van.Ne feledjük hogy pénz nincs sok az oroszoknak.
Először type 052E rombolóra kéne leadni a rendelést amit a kínaiak meg is építenének hamar nekik .
Hát, pedig épp kezdenek alkudozni hat nagy hajóról. 054es fregattokról és két kínai Misztráltól.Aznap fagy be a pokol, mikor az oroszok kínai fegyverekkel töltik fel a seregüket. Most egy-két drón meg ilyeneke belefér, de előbb vágnák le a farkukat golyóstól, minthogy a kínaiaktól vegyék a stratégiai cuccokat.
Hát, pedig épp kezdenek alkudozni hat nagy hajóról. 054es fregattokról és két kínai Misztráltól.
Hát azért várjunk még addig míg több hivatalosabb forrás is megerősíti.Ez komoly?
Boki....
Ha tényleg az egyharmadát szét kell kapni, volna egy 5letem. Ha megvalósítják, akkor kérek 1 millió dollárt és egy ingyenes utat rajta....
Nos: tüntessék el a sísáncot és adjanak hozzá széltében 5 métert, hosszában 20 métert. Építsenek be katapultot. A gépészethez pedig: a kazánok helyére tegyenek be (barkácsmunka, abban jók) egy kivonás előtti nuki tengót. Lesz hajtómű pár évre és lesz jó szonár.
Akkor már egész pofás lenne és nem sokkal nagyobb meló, mint amire készülnek.
Aznap fagy be a pokol, mikor az oroszok kínai fegyverekkel töltik fel a seregüket. Most egy-két drón meg ilyeneke belefér, de előbb vágnák le a farkukat golyóstól, minthogy a kínaiaktól vegyék a stratégiai cuccokat.
Ha megvalósul ha nem, Putyin vágja le a te farkadat golyóstól.Ha a fenti megvalósul akkor Oroszok mind levágják a farkukat golyóstól? vagy csak Putyin vágja le a farkát golyóstól? vagy esetleg te vágod le a farkad golyóstól...?
Ha megvalósul ha nem, Putyin vágja le a te farkadat golyóstól.
Én inkább ilyen Mistral-szerű együttműködést tudok elképzelni flotta téren, hogy magát a hajótestet/annak egy részét legyártják Kínában, míg minden egyebet Szergejék szerelnek be már otthon. Amúgy ha tippelnem kéne akkor én inkább a Type 055-re fogadnék ha esetleg a Líderek építése túl drágának bizonyulna. (najó még elkacérkodok egy potenciális Type 052D exporttal is)Őszintén én rombolót tartottam mostanáig a legesélyesebbnek.
Én a Type 051C-re tippelnék, vagy valamilyen orosz igények szerint továbbfejlesztett változatára.Én inkább ilyen Mistral-szerű együttműködést tudok elképzelni flotta téren, hogy magát a hajótestet/annak egy részét legyártják Kínában, míg minden egyebet Szergejék szerelnek be már otthon. Amúgy ha tippelnem kéne akkor én inkább a Type 055-re fogadnék ha esetleg a Líderek építése túl drágának bizonyulna. (najó még elkacérkodok egy potenciális Type 052D exporttal is)
Mellesleg nemrég volt hír orosz oldalakon, hogy a kínaiak egy már nem emlékszem mekkora kapacitású acélkohót akarnak építeni az orosz Távol-Keleten kifejezetten a hajóiparnak szánt acélok gyártására, szóval még meglátjuk, hogy mi fog ebből a jövőben kifejlődni.
Én a Type 051C-re tippelnék, vagy valamilyen orosz igények szerint továbbfejlesztett változatára.