Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kazán tényleg borzalmas. Viszont ez a vaskoporsó nem fog kiégni egyetlen találattól mint az amerikai alumínium "csodák". Nem könnyű ezt elpusztítani.
Honnan tudod,hogy tele van hulladékkal vagy hogy nem tűntetik el a festéket mielőtt ráfestenének?
Én tisztán látom mi történik és mi nem és legfőképp miért és miért nem!
Bocs. Ezt akartam irni:Regi, de jól karbantartott technika. Nem csodalom hogy a kötelekhez tartozik egy vontatóhajó is.
A fedelzetre ràferne egy kis söprès is.
Szóval ez egy vaskoporsó, szerintem.
Hölgyek, Urak!
Ha, akkora romhalmaz lenne és nem biztonságos, akkor nem küldenék a Földközi-tengerre...! Azé' a betárazott javadalmak és a személyi és műszaki állomány elvesztése nem kis gondot okozna még Putyinnak sem!
Én sem arról beszéltem, hogy elsüllyed, hanem, hogy mekkora presztízsveszteség lenne, ha nem teljesítené a kitűzött feladatát! ( Ha te nem tudod valamilyen okból ellátni házastársi kötelességedet, talán csak a nejed mondat véleményt! De, ha ez nyilvánosság előtt történik? Hmm...!)Nem túlsàgosan meggyöző èrv. Feltéve, hogy a képek aktuàlisak, akkor ez a ketyere nem tulsàgosan üzembiztos. Nem arról van szó, hogy elsüllyed, hanem pl. hogy meddig vagy egyàltalàn birja-e a magas sebesseget stb.. Vàrjuk meg, hogy valóban kiküldik-e a Földközi tengerre. Aztàn beszeljünk tovâbb.
Még egy technika amit éles körülmények között ki tudnak próbálni, hogy mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket. Mennyire simán megy az üzemeltetése. Ezek alapján a következő generáció fejlesztése már nem csak "elméleti" alapokon fog nyugodni.El nem tudom képzelni milyen gyakorlati haszna lenne a mostani szír konfliktusban?
Fel és leszállni az anyahajóra, azon felfegyverezni és karbantartani őket. Majd szépen rádöbbennek, hogy mik azok a képességek amik hiányoznak. Esetleg majd biztosítják a bombázók légi fedezetét. Valamiért azaz érzésem, hogy náluk nincs túl nagy respektje az anyahajóknak. Lehet valahogy ezen akarnak változtatni.A rajta hordozott gépek semmi olyat nem, tudnak amit a szárazföldi telepítésűek nem tudnának sokkal jobban és hatékonyabban megtenni.
Direkt teszed a hülyét?A rajta hordozott gépek semmi olyat nem, tudnak amit a szárazföldi telepítésűek nem tudnának sokkal jobban és hatékonyabban megtenni.
Dudi már megelőzött!Halvány fogalmam sincs. Kérlek, magyarázd el.