A Ka-52K-t se felejtsd el, annak is éles próbája lesz ez a bevetés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Direkt teszed a hülyét?
Dudi már megelőzött!
Ok, magarázd el, hogy mivel nyújt többet mint a már meglévő szárazfőldi támaszpontok?
.
Mivel előzött meg? Nem magarázott el semmit sem.
Az amerikaiaknak minek vannak repulogép-hordozók, mivel nyújtanak tobbet mint a szárazfoldi támaszpontok?
A cikkben nem ezt írták, de mindegy. Én nem hazárdíroznék, ha mindenáron ki akarnám próbálni az új Mig29-eseket, akkor átttelepíteném valamelyék szír repülőtérre, a Kuznetsovot, meg vinném felujítani.
Ugye, a kínaiknak is kellet az ócskavas Varjag...A cikkben nem ezt írták, de mindegy. Én nem hazárdíroznék, ha mindenáron ki akarnám próbálni az új Mig29-eseket, akkor átttelepíteném valamelyék szír repülőtérre, a Kuznetsovot, meg vinném felujítani.
..., hát tizenkét emelet magasról!Ahogy előttem is leírták, egyértelmű dolgok szólnak a Kuzi odaküldése mellett. Amik ráadásul érthetőek is: a hajó életében először azt fogja csinálni, amire tervezték.
A fő okok:1. az új MiG-29K gépek éles kipróbálása( nyilván hihetetlen, de nem csak UB blokkokkal és gépágyúval tud dolgozni) saját üzemeltetési tapasztalatok megszerzése a típussal, törekedvén a minél sikeresebb szereplésre, az újabb exportpiacok megszerzése érdekében ( ne felejtsük,hogy a Szu-34-es iránt is azután kezdtek érdeklődni a külföldi megrendelők, miután bemutatkozott Szíriában, elég meggyőző teljesítményt nyújtva)
2.Ka-52K gépek harci körülmények közti tesztelése, éles feladatvégrehajtással egybekötött tapasztalatszerzés (itt is van remény exportsikerre)
3.Magának a Kuzinak az üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatszerzés,mert ha jól tudom, háborúban még sosem vett részt.
Akár a blama is bevállalható a hajó részéről, mert így a haditengerészet ütheti az asztalt, jó sok meghibásodási jelentéssel alátámasztva, hogy nekik kell egy normális, atommeghajtású repülőgéphordozó,ami nem kotlik le állandóan( a RITM 2000 reaktorról nem érkezett semmi aggodalomra okot adó hír, szóval nagy eséllyel kiválóan teljesít az Arktika jégtörőben).
p.s: Mack, magyarázd el, mert én meg ezt nem értem, hogy egy haditengerészeti gépet szárazföldi bázisra telepítve(nem NIKTA),csak egy sima random szárazföldi bázis, mikképpen gyakoroltatod a haditengerészeti pilótákkal a hajófedélzeti leszállásokat, és miképpen gyakoroltatod a haditengerészet hordozóra vezényelt személyi állományával az új repülőgépek, éles körülmények közti, hajófedélzeti kiszolgálását?
Szerintem a grísáék most fogják véglegesen eldönteni, hogy kell-e nekik egy-két méreg drága hordozó. A kínaiak már eldöntötték! A bejegyzésed utolsó bekezdésével majdnem egyetértek! De, hogy fog viselkedni egy nyílt háború kellős közepén? Ugye, Te is tisztában vagy az Akagi, Kaga, Hiryu és Soryu történetével?A kínaiak nem küldték Szíria partjaihoz a hordozójukat. Ez többször felröppent, de kacsa. Egy pillanatig sem kérdőjeleztem meg a hordozók létjogosultságát. De ebben a konkrét esetben, amiben az oroszok vannak, márpedig, hogy vannak a frontovanhoz közel szárazföldi repülőtereik, már nem jelent akkora segítséget.
A hajófedélzeti leszállás, az ugyanolyan éles és gyakorlórepülés során is. Úgyszintén az hordozófedélzeti üzemeltetés terén sincs különbség. A hordozófedélzeti üzemmód az egyik legveszedelmesebb feladat a személyzet részére. Maximális fegyelem van minden téren és gyakorlatilag nincs különbség béke és háború közt.
Honnan tudod,hogy tele van hulladékkal vagy hogy nem tűntetik el a festéket mielőtt ráfestenének?
Hölgyek, Urak!
Ha, akkora romhalmaz lenne és nem biztonságos, akkor nem küldenék a Földközi-tengerre...! Azé' a betárazott javadalmak és a személyi és műszaki állomány elvesztése nem kis gondot okozna még Putyinnak sem!
Szerintem a grísáék most fogják véglegesen eldönteni, hogy kell-e nekik egy-két méreg drága hordozó. A kínaiak már eldöntötték! A bejegyzésed utolsó bekezdésével majdnem egyetértek! De, hogy fog viselkedni egy nyílt háború kellős közepén? Ugye, Te is tisztában vagy az Akagi, Kaga, Hiryu és Soryu történetével?