Admiral Kuznyecov / Kuznetsov / Project 11435 (Szovjetunió)

Te sem méssz koszos kocsival esküvőre, ők sem mennek kopott fedélzettel a szart is kibombázni a terroristákból. :)

Majd pont a vérszegény Szu-33-mal fognak szarrá bombázni? :D Sokkal keményebb gépek vannak Latakiában, ez az egész Kuznya kirándulás csak izmozásra jó. Esetleg a vele lévő tengókon érhetnek valamit, robotrepülőkkel

Az a vén bárka a vérszegény gépeivel nagyobb tűzerőt képvisel, mint a teljes magyar légierő. (feltételezve, hogy végre vesznek a Griffekhez bombákat is)

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
Majd pont a vérszegény Szu-33-mal fognak szarrá bombázni? :D Sokkal keményebb gépek vannak Latakiában, ez az egész Kuznya kirándulás csak izmozásra jó. Esetleg a vele lévő tengókon érhetnek valamit, robotrepülőkkel
Ugye nem kezdjük elölről a vitàt a Kuznyec küldetésének szàndékairól ? :) :)

Orosz- és Olaszország gazdaságának felépítése között irtózatos különbségek vannak, az Orosz Állam bevételei jóval magasabbak, a bérek alacsonyabbak, energiahordozók hatalmas mennyiségben rendelkezésre állnak és nem terhelik olyan baromságok a kincstárat, mint migránsok százezreinek hazaszállítása és eltartása...

Migránsok helyett irtózatos mennyiségű rubelt költenek minden évben Csecsenföldre illetve védelmi pénzt a csecsen haduraknak hogy ne kiáltsák ki a helyi iszlám kalifátust és ne tizedeljék a lakosságot.

Amennyibe az illegàlis migrànsok kerülnek, annyit nem lehet csecsen haduraknak (?) költeni.
Németorszàg a " bevàndorlàs" költségeit èvi 20 milliàrd ejróra becsüli, ennyi van a hàztartàsi tervbe betéve. (Basszus, ez nem egy szép magyar mondat :) )
Mi eddig a Nagyfönök szerint 150 milliârd forintot költöttünk a schengeni külhatàr vèdelmère.

Ugye nem kezdjük elölről a vitàt a Kuznyec küldetésének szàndékairól ? :) :)

Bár én nem láttam azt a vitát, de nem vállalom, hogy újrakezdődjön :) Csak annyira várva van, hogy megérkezzen a Kuznyecov, mintha azzal egyből le lenne gyalulva a Nusra, IS. Pedig csak PR-nak jó, a nyugat felé

Kuznyecov ma reggel , a holland Rotterdam univerzális desszant hajóról fényképezték
hnLv7BkzCyA.jpg

https://twitter.com/HaroldLiebregs/status/793337235512893440

Admiral Kuznyecov vezette hajócsoport a Földközi-tengeren: (Zvezda TV felvételei)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Inkább azt mondjátok meg nekem,hogy miért van még rajta SZU-33?Ekkora lenne a Szuhoj befolyása,hogy egy nyilvánvalóan elavult és alkalmatlan gépet a hajóra tudott rakni úgy,hogy már van egy sokkal potensebb és modernebb gép is az orosz haditengerészetnél(Amíg nem volt a MIG-29K/KUB addig csak csak megértette az ember)?

• Tetszik
Reactions: Python and Roni
Inkább azt mondjátok meg nekem,hogy miért van még rajta SZU-33?Ekkora lenne a Szuhoj befolyása,hogy egy nyilvánvalóan elavult és alkalmatlan gépet a hajóra tudott rakni úgy,hogy már van egy sokkal potensebb és modernebb gép is az orosz haditengerészetnél(Amíg nem volt a MIG-29K/KUB addig csak csak megértette az ember)?

Szerintem még kirepülik a technikát, meg a Szu-33-as pilóták járzassága addig is él még. Plusz a Mig-29K/KUB még új nekik, így jó ott a megszokott, és ismert technika.
A többivel egyetértünk! :)