Aknatámadás ellen védett (MRAP) és egyéb páncélozott kerekes járművek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 103
36 596
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 247
75 761
113
Streit and Saudi Groups launch the new Masmak-2...

IDEX-23-Streit-Saudi-Masmak-2_01-800x534.jpg


 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 247
75 761
113
Military vehicle specialist Nimr, a subsidiary of the United Arab Emirates’ EDGE Group, launched an upgraded version of its 4×4 Long Range Security Operations Vehicle (LRSOV)...

LRSOVEDGE.jpg


 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 746
34 931
113
Nem rosszak egyébként ezek a Kínai olcsó tömegtermékek. Cummins olcsó motorral kínai acéllal nem agyon elektronikázva. a dolgukat megteszik.
Az EI ZRT még beszerezni is betudná mint örzés védelmi termék... Lehet válogatni hogy mire is lenne szükség mert van választék nem csak mrap tekintetében.

Arra hogy 2 az út szélére kihelyezett BTR között ingázzon tökéletes eszközök az egyszerű olcsó kínai eszközök. (nagy számba beszerezhetőek ha van egy kisebbszériás alapkészelet amivel megvan a szükséges üzemeltetési képesség.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
18 916
32 743
113

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
19 695
37 673
113
Tapasztalatok az ausztrál Bushmasterrel Ukrajnéban.
Az egyik példány két RPG találatot is kibírt...