Folyamatosan teszik bele. De mivel ez egy 80's évek végén, egy 60's években született konstrukció alapján tervezett dolog, így meg vannak a maga korlátai. (T-90)
De ha bele gondolsz, ebben az Altay-ban sincs semmi forradalmi, ahogyan a K2-ben sincs. Felépítés alapján ezeket is tervezhették volna akár a 70's években is.
Szerintem a harckocsik legnagyobb baja, hogy a valóban új generáció (M1TTB, T-95), amit a HH végén álmodtak meg, nem készült el.
Ugyanis eltelt 30 év, és mire megcsinálnák (T-14) addigra bizonyos szempontból elavultak. Konkrétan annyira megváltozott a háborúk menete és minden egyéb körülmény, hogy nem sokkal hasznosabbak a régebbi generációknál.
Szóval kellene valami még újabb dolog. Szerintem.
Fenetudja.Nekem ez a tegyük páncélkapszullába a személyzetet,és minden távirányitott meg unmaned,nem szimpi.Egy kiégett biztositék,egy kirázódott lőszer,és nincs lehetőség beavatkozni-harcképtelen a tank.....
Én ezt a feltápolt Leclercet támogatom inkább
Nem olyan dögnehéz,mint a Leo,és nem olyan unmanned űrtechnika,mint a T14.
Szerintem baromi jó irányba indultak el az ukránok a T64E-BMPT64-BMPV64-BMP-K64-UMP64 korszerűsitéssel/járműcsaláddal.Kár,hogy a T72 változatbol csak a T72E készült el.
Én nem vettem volna semmiféle új Leot,meg Lynxet.Ukránok tervei alapján német és zsidó technológiával használt T72 vázakbol hazai központtal oldottam volna meg a nehézjármű igényt.(igaz,én nem is nehéz láncos technikára helyeztem volna a hangsúlyt-miközben sokkal több hk-t igényelnék.....).BMPV64 ugyanolyan,ha nem védettebb,mint a Lynx.(most a csempét ne számitsuk-de az meg bármire ráépithető).Több ember fér bele,miközben kisebb valamicskét,és könnyebb.És olcsobb,meg egy logisztikán van a hk-val.(persze harkovi helyett MTU vagy Cummins motor,nyugati fegyverzet,elektronika,alkatrészbázis-csak a váz a régi)
Erre feltápolt Leclercre alapozva is lehetne egy ilyen családot csinálni,persze sokkal drágábban,mint használt T72 alapon.
Szerintem ezek a marha nehéz,marha drága német szupergépek egyszerűen nem nekünk valók.Amit a Zplán összehoz,az egy NATO segéderő,ami a NATO nélkül nem is tud működni.Én kifejezetten NATO,EU és Nyugat párti vagyok-de azért ennyire még se.Mo-nak egy MHra van szüksége,nem NATO segéderőre.Egy olyan MHra,ami be van integrálva a NATOba,azzal kompatibilis,de önálló országvédelemre is képes,legalább a környező országokkal szemben.