W
Wilson
Guest
Ezt te szerintem rosszul látod 2016-ban az Ausztráloknak semmi baja nem volt az árral a tengókkal és a szállítási határidőkkel, csak miután úgy döntöttek,hogy ők is belépnek a Kína ellenes szövetségbe akkor hirtelen megvilágosodtak , hogy nekik amerikai atom-tengeralattjárókra van szükségük,szerintem a napnál világosabb,hogy az USA nagyon masszívan nyomást gyakorolt az Ausztrál vezetésre és ennek az eredményét látjuk most,És egy kis érdekesség a dologhoz,hogy a francia vezetés szerint ők is csak a sajtóból értesültek arról,hogy az auszik elálltak a szerződéstől,még arra sem méltatták őket,hogy ne a sajtóból tudják meg a dolgot..inflacio???
ajde ne szarjunk mar.
60 milliardbol lett 90? es te inflaciora fogod? ilyen szarsagot a lokhid az f35 nem csinalt, ez meg nekik is sok lenne.
12 tengora 90 milliardot fizetnek az aussik mikozben a francuzok 6 dbot vettek 10 millardbol? a francuzok kb egy eve megkaptak az elsot, az australok meg majd 2035 fogjak?
tudom hogy el vagy szalva az europaval, de ne csinaljal mar hulyet magadbol.
igen lesz karterites, de az australok szerint azzal is jobban jarnak mint hogy folytatjak a francuzokkal a programot.