• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 603
4 028
113
Ez a selyemút konkurenciája lesz a "mi" selyemutunknak? Igen. Egyre rosszabbul látom a Budapest - Belgrád-Pireusz vonal leendő kihasználtságát, hasznosságát. Ráadásul érkezik az árú Kínából Kazahsztánon, Oroszországon, Lengyelországon keresztül is.
Az északi selyemútra állna rá a finn-norvég tehervasút
http://www.origo.hu/gazdasag/20180209-eszaki-selyemut-finn-norveg-tehervasut.html
 
 • Tetszik
Reactions: sirdavegd

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 272
2 093
113
Eheti Grand Tourban Clarkson Teslát tesztelt. Miután a régi Roadster-teszt után be lettek perelve, ezért most telerakta az autót ügyvédekkel, akik mindig beleszóltak a mondandójába. Jeff Bezos röhöghetett a markába :D:D:D
 
 • Tetszik
Reactions: Árpicsek and fip7

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 917
7 320
113

USA, Közép-Nyugat: péntek reggeltől komoly fennakadásokat okozott a légi közlekedésben a régiót elkapó hideg és havazás. Leginkább Chicago-i O'Hare és Midway reptereken, valamint Detroitban. Szombatig csak az O'Hare-n mintegy 1000 járatot töröltek. Erre vasárnapra erősen megcsappant / elfogyott a jégtelenítő folyadék, vasárnap estig további jó néhány száz járattörlést okozva.

Flightradar24 szerint most már nincsenek törölt járatok egyik reptéren se, biztos beérkezett kellő mennyiségű lötty azóta.