• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 280
3 164
113
Ez a selyemút konkurenciája lesz a "mi" selyemutunknak? Igen. Egyre rosszabbul látom a Budapest - Belgrád-Pireusz vonal leendő kihasználtságát, hasznosságát. Ráadásul érkezik az árú Kínából Kazahsztánon, Oroszországon, Lengyelországon keresztül is.
Az északi selyemútra állna rá a finn-norvég tehervasút
http://www.origo.hu/gazdasag/20180209-eszaki-selyemut-finn-norveg-tehervasut.html
 
  • Tetszik
Reactions: sirdavegd

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 272
2 093
113
Eheti Grand Tourban Clarkson Teslát tesztelt. Miután a régi Roadster-teszt után be lettek perelve, ezért most telerakta az autót ügyvédekkel, akik mindig beleszóltak a mondandójába. Jeff Bezos röhöghetett a markába :D:D:D
 
  • Tetszik
Reactions: Árpicsek and fip7

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 558
3 368
113

USA, Közép-Nyugat: péntek reggeltől komoly fennakadásokat okozott a légi közlekedésben a régiót elkapó hideg és havazás. Leginkább Chicago-i O'Hare és Midway reptereken, valamint Detroitban. Szombatig csak az O'Hare-n mintegy 1000 járatot töröltek. Erre vasárnapra erősen megcsappant / elfogyott a jégtelenítő folyadék, vasárnap estig további jó néhány száz járattörlést okozva.

Flightradar24 szerint most már nincsenek törölt járatok egyik reptéren se, biztos beérkezett kellő mennyiségű lötty azóta.