A mienk Litvániában állomásoznak.Azt lehet tudni, hogy miért nem a Baltikumban lévő magyar Gripeneket emelték az Észtország fölé berepülő Migekre?
De egyebkent a svédek mentekAzt lehet tudni, hogy miért nem a Baltikumban lévő magyar Gripeneket emelték az Észtország fölé berepülő Migekre?
És ez meg is mutatja, miért.De egyebkent a svédek mentek
Nah, hogy ne maradjon meg rosszul.De egyebkent a svédek mentek
És ez meg is mutatja, miért.
Alapvetően sztem szándékosan röpködnek be. Tesztelgetik egymást. De ez már tizenéve zajló játék. Csak most bizonyos európai erők újra drámatagozatra kapcsoltak bel- és külpolitikai okokból.12 perc alatt oda-vissza átrepülték volna Észtországot. Ez kissé hihetetlen.
Valami fing kis homokpadot repültek át valójában a Finn-öbölben, ha jól értem, ami észt terület, ezt fújták fel hatalmas incidenssé. Lehetett nem szándékos navigációs hiba is.
Jah, ha 1925-öt írnánk, akkor lehetne az is, de 2025-öt írunk így ez kizárt.12 perc alatt oda-vissza átrepülték volna Észtországot. Ez kissé hihetetlen.
Valami fing kis homokpadot repültek át valójában a Finn-öbölben, ha jól értem, ami észt terület, ezt fújták fel hatalmas incidenssé. Lehetett nem szándékos navigációs hiba is.
Nem volt még a Hideg haború alatt sem túl nagy divat a légtérsértés (volt rá példa sok, de meg így is a kivételek közé tartozott a szamuk miatt).Alapvetően sztem szándékosan röpködnek be. Tesztelgetik egymást. De ez már tizenéve zajló játék. Csak most bizonyos európai erők újra drámatagozatra kapcsoltak bel- és külpolitikai okokból.
Jah, ha 1925-öt írnánk, akkor lehetne az is, de 2025-öt írunk így ez kizárt.
Dehogy térhet.3km-t szerintem ma is eltérhet a korszerű orosz technika. Ha nem használtak GPS-t.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..