1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. blogen

  blogen Well-Known Member

  Ha már, akkor inkább legyen Mengele park, mert mégiscsak jobb ember volt, mint Mandela! Egyébként a dékások válogatott szellemi fogyatékosok ugye!
   
  KoviUbi, zsolti and Heim like this.
 2. zeal

  zeal Well-Known Member

  A reklamációra adott válaszidőből kiderült, hogy a yt algoritmusa tiltotta le a videót. Indoklás is volt: harmful or dangerous content.
  A humán felülvizsgálat után persze rendeződött az eset.
   
 3. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Jobb ötletem nem volt, mint ide.
  3:17-nél a munka közben papír felett dohányzó úr mindent visz. :)
   
  Robur, fishbed and Masztiff like this.
 4. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Cash talk.... :D
   
 5. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Nem ismeritek a Mengele effektust?

   
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Azért sanszosan figyeli a kb, hogy mit mond a mi Lacánk, mert a kedves vezetonk a minap, dorgo hangon bejelentette, hogy hogy márpedig itten iskola rendorség lossz!
  Mire egyik egyik grétácska aggódni kezdett a tanárverok jogaiért, merthogy mostantól azok fognak rettegni az egyenruhásoktól, és ez milyen csúf dolog is tolunk, rasszista többségtol....
  Mire a kedves vezetonk ismét elmondta, hogy márpedig az állami fenntartású oskolákban mostantól tanárverés helyett iskolarendorség lossz, punktum!
  ;)
   
 7. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Annyit ér majd mint a rendőrség. Ugyanúgy verni fogják a tanárokat, csak fél óra múlva majd ki kell őket hozni a helsinkiseknek. :(
   
 8. papi

  papi Well-Known Member

  A szockóban szocializálódó öreg melósainkkal ez volt az egyik legnagyobb nyűgünk. Állandóan szöktek dohányozni. Az épületben volt elszívós dohányzóhelyiség, ennek ellenére a férfi mosdóban állandóan állt a füst. Mániájuk volt, hogy elbújtak a raktárban meg kint az udvaron séta közben rádurrantottak egy blázra. Idővel a munkaidőben maguknál tartott cigarettát is szankcionálni kellett, mert egyszerűen basztak rá, hogy tűzveszélyes amit csinálnak.
   
 9. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Kiket?
   
 10. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  A százmillásokat.
   
 11. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member


  Sokan csak a "Dél-Afrikai fekete békemozgalom első embereként" ismerik de azt már nem tudják , hogy sokkal durvább rendszert hozott össze mint az Apardheid volt miután hatalomra került ! A nyilvánvalóan etnikai /faji alapon üldözik és gyilkolják a mai napig a fehéreket (búrokat , angolokat , hollandokat mindegy nekik ) úgy , hogy ezt senki szóvá nem teszi sehol a világon ! Pedig ez is egyfajta holokauszt csak mivel ez nem színes bőrűek irányul hát szót se érdemel . De lehetne ilyen példát sokat hozni mint Rhodesia/Zimbabve és Bobby (Robert Mugabe) munkássága ahol az Afrikai kánaánból egy élhetetlen koszfészket csináltak a tesók röpke 30-40év alatt ! Most mindkét és a hozzájuk hasonló ország döglődik a "szabadságukat" elnyert feketék olyanok mint a sáskák túlszaporodnak és megesznek mindent ami ehető ! Csak a sáskákat ez után nem menti meg senki segélyekkel és ingyen bevándorlási lehetőséggel az EU-ba ! (Ha a moderáció durvának tartja akkor majd törli de ez az igazság )
   
  zsolti, antigonosz, LMzek 2.0 and 5 others like this.
 12. Horizon

  Horizon Well-Known Member

 13. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 14. papajoe

  papajoe Well-Known Member

 15. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  ELFECSÉRLI A DRÁGA IDŐT A FŐVÁROSI VEZETÉS A LÁNCHÍD ÜGYÉBEN
  "Ha már most tudják, hogy ezek az ügyek, közbeszerzések, lebonyolítások korrupciógyanúsak, feljelentést kellett volna tenniük. Én ezt hétfőn megtettem helyettük az országos rendőrfőkapitánynál. Ne hipotetikus kommunikáció legyen, hanem tisztázzuk a helyzetet."
  https://magyarnemzet.hu/belfold/karacsony-gergely-nem-a-maga-ura-masok-iranyitjak-8316423/

  Ennyi! :D
   
 16. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Így is kell.
  "Adjad neki, megérdemli" :D!

  Meg bazmeg, a kurva anyját, de jó volt nézni!
   
  bartinieffektus, LMzek 2.0 and zeal like this.
 17. megazez

  megazez Well-Known Member

  Ezek most saját maguknak kapták be a méterest? Oké-oké régi zs kategóriás taktika, hogy mond az ellenfeledre azt amit te csinálsz, de azért ilyen esetekben ez már gáz...
   
  LMzek 2.0, jurgenbauer and zeal like this.
 18. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Húúúú, hányszor hallottam, hogy mekkora hiba volt visszavásárolni a stratégiai szolgáltatókat és azért nincs felújítás és baj lesz.

  "Vissza kellett vásárolnunk az elkótyavetyélt, stratégiai jelentőségű vízműveket, amelynek francia tulajdonosa 1996-tól kezdve csőfelújítást nem végzett, és uniós forrásokat sem lehetett erre a célra felhasználni a külföldi tulajdon miatt. Amióta újra fővárosi tulajdonban van a vízmű, azóta évi átlagban 2,5 milliárd ment el csak csőfelújításra és négyszáz kilométernyi csatorna is épült. "

  Szóval akkor a külfölfdiek sem újítottak föl semmit ellenben garantált profitjuk volt amit kilapátoltak az országból és mi meg fizethettük a jó magas számlát.
  Most rezsicsökkentés van és valahogy mégis döcög valami felújítás.
  BUSTED
   
 19. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Mit is mondtak a szocialisták kapcsán az emberek pénzéről? :D
   
 20. migfun

  migfun Well-Known Member

  Remélem így is marad. Mert szűkebb pátriámban ami felújítás volt, az pályázatos pénzből ment (az a mocsok EU adott rá, az önrészt meg az önkormányzat állta), nem a szolgáltató finanszírozásában. A pályázatot is az önkormányzat jegyezte, nem a szolgáltató.
   
  fishbed and Robur like this.

Ezen oldal megosztása