G
Galthran
Guest
jó látni hogy vannak rendes emberek is a fórumonÚrigyerekek...
1-es villamos végállomás.(Akkori). Blaha Lujza utca, Kuruc -Árpád utca, Kuruc-al szemben a putrisor. Majláth. ADY művház.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jó látni hogy vannak rendes emberek is a fórumonÚrigyerekek...
1-es villamos végállomás.(Akkori). Blaha Lujza utca, Kuruc -Árpád utca, Kuruc-al szemben a putrisor. Majláth. ADY művház.
4605 sz. II. Rákóczi Ferenc úttörőcsapat, vigyázz, középre nézz! Zászlónak tisztelegj!az összevonás után a 4. Istvánffy Gyula) Ált. iskolába jártam
El kell szomorítsalak, a katolikus egyház is kőkemény biznisz (volt már akkor is).A vallásszabadság nevű bullshitet meg jó lenne elfelejteni, mert a reformáció kőkemény biznisz volt, a nagyurak és a polgárság egy része kinézte magána kaz Egyház vagyonát és jövedelmeit ill. leginkább meg akart szabadulni a gazdagodása előtt álló erkölcsi akadályoktól.
A Goldtimer Alapítvány szokott hétvégente Budaörsről repüléseket tartani a Li-2-vel BP felett, a pesti oldalon nem egyszer egész alacsonyan szokott felettem elrepülni. Amúgy repülési időtől függetlenül lehet jegyet váltani a gépre, én már repültem vele és csak ajánlani tudomÓbuda felett repked egy LI2-es , reggel 9-10 fele, meg most is elhúzott felettem, ennél jobb képet nem tudok csinálni. Reggel 1 sugárhajtóműves gép, gondolom Gripen is mókázott, de őt nem láttam, csak hallottam.
Milyen esemény van? Vagy mire készülnek?
Ezt kb. múlt héten írtam. Örömmel tölt el, amikor valaki szó szerint idézi a gondolataimat, örülök, hogy ilyen fontos vagyok neked."Százszor inkább az RTL Híradó, mint a TV2 Tények vagy a közmédia propagandaadása."
Ezt írtad pár hónapja, ez alapján én azt mondom te vagy az, aki politikai szemellenzővel ítél meg dolgokat. Aki szerint az RTL nem elfogult (kormányellenes) propagandát nyom, annak valami problémája van a realitásérzékével. Pont.
Egybites!Tudom, hogy a ti kétbites gondolkodásotokba nem fér bele,
Tudod, az RTl és a közmédia+TV2 között az a különbség, hogy az egyik tudósít mindkét oldal szemétségeiről, míg a másik csak az ellenzéket ekézi, a kormányt meg sem próbálja.
Off
Egybites!
On
Úgy tudtam, hogy valaki le fogja csapni.Szóval elismered?
Nem vitaindítok, csak ugye ezt már párszor leírtam a kormánypropival kapcsolatban, hogy eléggé egybites.
(úgyhogy komolyannevedd)
Úgy tudtam, hogy valaki le fogja csapni.
Kurultájra nem jönnek?Péntek-Szombat-Vasárnap.
Tata. "Patara"- fesztivál.
Akit érdekel a technika: leo4, Gidrán, stb az kukkolhat.
Belépő lesz, mennyi passzolom.
Nem tudok róla.Kurultájra nem jönnek?
Az asszonynak is ezt mondod? (bocs a bunkóságért)Jó, de hidd el, hogy jobb, ha én csinálom, mintha valaki más
Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.Ha eddig nem voltál vele tisztában, de voltak a német SS tibeti szerzetesek
Igen az tény , hogy nácik expedíciót vezettek 38-ban és 39-ben Tibetbe de az ukrán "szaktekintély" szerint a német SS tibeti szerzetesei "tevékenykedtek" Ukrajnában.Az asszonynak is ezt mondod? (bocs a bunkóságért)
Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.