Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nemzetkozi tragedia...Leállt a fosbuk.
És tényleg,itt a világvége,na most aztán elindul a konteo cunami,az nagyon bosszant viszont,hogy nem tudom ki posztolni milyen volt a székletem ma...Leállt a fosbuk.
azt nemtom, de itt lehet elobben nezni a hacker tamadasokat vilagszerte
Mert rejtegetjük a valódi haderőt mint Trianon után, és már a hazai intraneten fut a HTKA....mint kritikus infrastruktúraA htka szerver állja a sarat!
Mivel hozzáfér a telefonok szenzoraihoz, így ennél is többet tud. Nem baj, ha néha megáll.Kicsit elkomolytalankodjátok, a facebuk választásokat dönt el manapság...
Nem arról van szó...Mivel hozzáfér a telefonok szenzoraihoz, így ennél is többet tud. Nem baj, ha néha megáll.
Még nem látni a gombafelhőket, fél hat óta már rég apokalipszis kellene legyenHol van @Terminator??? Nekem nagyon gyanús. Aktivizálta magát. Életre kelt a Skynet!
A VK meg a Telegram bezzeg műxik, hát Grísa hogy omlik így össze péntekre
Vagy Kína. Esetleg mindkettő. Felváltva.Putyin vót, ki más?
Egy kínai IP címről érkezett túlterheléses támadás OV megbízásából.Vagy Kína. Esetleg mindkettő. Felváltva.
Késsz szerencse hogy ma 18:00 tájt sikerült törölnöm magam a a Facebookról így engem már nem érint a dolog. Picit bonyolúltabb vólt mint gondoltam Fell kellett menni valami közpotiszerver izére valami global networkra és ott uninstalálni... kért egy csomó jelszót meg azonosítót de a végén azért csak összejött... Most már látom tök fölösleges vólt a sok macera össze vissza lépegetni az oldalak között meg minden ... XDNA, esemény van
A Facebook dolgozói nem tudnak bejutni munkaállomásaikra mert a beléptetőrendszer is leállt Gyerünk valamelyik kiberhadviseléses vagy kritikus infrás topikba innentől, ez jó mókának ígérkezik
Ugyanitt alternatívák:
ezt a profilt hol a francban találtad? észt szaunákat nézegetsz vagy vki linkelte?(naés ő hogy találta?)NA, esemény van
A Facebook dolgozói nem tudnak bejutni munkaállomásaikra mert a beléptetőrendszer is leállt Gyerünk valamelyik kiberhadviseléses vagy kritikus infrás topikba innentől, ez jó mókának ígérkezik
Ugyanitt alternatívák:
NA, esemény van
Ugyanitt alternatívák: