A kis rohadék néha hogy belenéz a kamerába, mintha csekkolná, hogy valóban veszi-e a kivégzéstNadrágszijnak lefott a kávé...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kis rohadék néha hogy belenéz a kamerába, mintha csekkolná, hogy valóban veszi-e a kivégzéstNadrágszijnak lefott a kávé...
Hat, lehet, hogy feletek - empirikus alapon elfogadva - igy van, de lefogadom, statisztikakat megnezve ez siman egy elenyeszo kisebbseg meg mindig, mondjuk 4000-5000 fos es kisebb telepuleseket nezve.Ez hülyeség. Pl. az egyik gyerekorvos arab (mint több másik orvos a környéken, sőt, van évtizedek óta néger orvos is a környéken), a gyógyszerész szír; hetente többször találkozok a dél-amerikai ismerőssel, a helyi suliba jár a kínai boltos gyereke és így tovább.
Ennek mi koze ahhoz, amit irtam a masik temaban? Logikusan nem hatarfalvakrol avagy menekulttaboroknak helyt adokrol van szo...Sőt, tudod nálunk a "migránsveszély" létező, majd mindennapos valóság; többet fogtak egy időben gyalogosan; a határ túloldalán is rendszeresen olvasom, hogy lekapcsoltak egy-egy transzportot.
Pest tele volt arabokkal mar a nyolcvanasokban is, nyaron a Balaton detto. Ez persze valtozhatott azota, de a mondandom lenyege az volt, hogy joval kisebb surusegben bukkannak fel Also-Baktanathason, mint mondjuk Siofokon avagy Pesten, netan Gyorben, Pecsett stb.A Balatonon szerintem még nem is láttam arabot, vagy négert -igaz nem járok rendszeresen oda, de inkább szlávokat meg kínaiakat láttam.
Nem csinálom nagyba, hátha majd valaki ad rá konkrétabb választ, de addig ennyit tudok mondani:Foglalkozik valaki nagyobb teruleten mezogazdasággal?
Kb mennyi jó minoségu föld kell ahhoz, hogy évi 15 millió ft kijöjjön nettóban?
A legegyszerubb formálya érdekelne, nem fólia, meg idénymunkások,kényes dolgok, hanem a legkevesebb kézi munka, csak szánt, vet, arat , kassza.
3 férfi munkaeronek elég kell lennie.
Legyen, ahogy Neked jó.Hat, lehet, hogy feletek - empirikus alapon elfogadva - igy van, de lefogadom, statisztikakat megnezve ez siman egy elenyeszo kisebbseg meg mindig, mondjuk 4000-5000 fos es kisebb telepuleseket nezve.
Ennek mi koze ahhoz, amit irtam a masik temaban? Logikusan nem hatarfalvakrol avagy menekulttaboroknak helyt adokrol van szo...
Pest tele volt arabokkal mar a nyolcvanasokban is, nyaron a Balaton detto. Ez persze valtozhatott azota, de a mondandom lenyege az volt, hogy joval kisebb surusegben bukkannak fel Also-Baktanathason, mint mondjuk Siofokon avagy Pesten, netan Gyorben, Pecsett stb.
Komolyan kivancsi vagyok, ha van statisztikad, erdekelne.Legyen, ahogy Neked jó.
Sajnos(?) nem tudok statisztikád adni, hogy kikkel találkozok a mindennapokban. Minden másra pedig ott a google.Komolyan kivancsi vagyok, ha van statisztikad, erdekelne.
az elmúlt években kilencszer annyi pedagógus megy nyugdíjba, mint amennyi pályakezdő a szaktanári hivatást választja.
Elég nagy baj hogy szóba kerül bárhol is ez a gyök2 lúzer a trash adójával együtt, de meg lehet nézni a YT statisztikát ami nem bemondásra megy: 4650 feliratkozó, 590 videó, 553 879 megtekintés. Tényleg hasít. Molni 9 videóval hozza a fele feliratkozót és kb 20% megtekintést, egy réteg tematikával. Utóbbinak baromira örülök, mert látszik hogy a valós teljesítménynek is van eredménye.Már nem emlékszem, hogy melyik topicban volt téma a Politikai Hobbista nézettsége, de itt van egy adat Jeszitől:
Nézd, nem minősítem se pro-se kontra. Lehet a dolgokról tárgyilagosan is beszélni. -nézni meg szerencsére nem kötelező, sőt még csak fel sem ajánlja a YT.Elég nagy baj hogy szóba kerül bárhol is ez a gyök2 lúzer a trash adójával együtt, de meg lehet nézni a YT statisztikát ami nem bemondásra megy: 4650 feliratkozó, 590 videó, 553 879 megtekintés. Tényleg hasít. Molni 9 videóval hozza a fele feliratkozót és kb 20% megtekintést, egy réteg tematikával. Utóbbinak baromira örülök, mert látszik hogy a valós teljesítménynek is van eredménye.
Elég nagy baj hogy szóba kerül bárhol is ez a gyök2 lúzer a trash adójával együtt, de meg lehet nézni a YT statisztikát ami nem bemondásra megy: 4650 feliratkozó, 590 videó, 553 879 megtekintés. Tényleg hasít. Molni 9 videóval hozza a fele feliratkozót és kb 20% megtekintést, egy réteg tematikával. Utóbbinak baromira örülök, mert látszik hogy a valós teljesítménynek is van eredménye.
Nem, ezek a számok a Pesti TV-é. Az "anya csatornáé".Nézd, nem minősítem se pro-se kontra. Lehet a dolgokról tárgyilagosan is beszélni. -nézni meg szerencsére nem kötelező, sőt még csak fel sem ajánlja a YT.
De nem értem, hogy az almát a körtével miért kell összehasonlítani. A YT-s feltöltések, az Jeszenszki magán feltöltései és -tudtommal- sehol nincs reklámozva és az algoritmus sem dobja fel. És aki meg akarja nézni, az a csatorna saját honlapján is meg tudja nézni. Én se néztem szerintem egyszer sem a YT-n. És még ott van a tv-s közvetítés, ami az alapján a mérési eredmények és grafikon alapján, amit belapátoltam itt valahova pár napja teljesen ott van, ahol minimum be lehet lőni a kb. egy év alatt.
Balázs csatornája meg az ő érdeme, hogy -részemről- várakozáson felül teljesít.
Abszolút nem neked szól az indulat, engem a végletekig irritál minden véglény aki nulla hozzáadott értékkel ül a magas lovon. Ráadásul ezeknek a fizetett seggnyalóknak nagyobb arcuk van mint a gazdáiknak. A valódi tartalom és ismeretterjesztés pedig marad a "civilekre", akik vagy hobbiból vagy közösségi finanszírozásból tudják gyártani a tartalmat. Hírtv-n anno voltak jó műsorok ami szerintem magyar nyelven egyedülállóan foglalkozott informatív témákkal, például Globál/Hírvilág (amíg Maráczi csinálta), Ázsia... Most van Bayer, Apáti, Jeszy... azért érezzük hol a színvonal. Ez sok kártevő nem hogy nem szolgáltat értéket, de hozzájárul hogy az ország két részre legyen osztva, és utálja egymást a semmiért.Nézd, nem minősítem se pro-se kontra. Lehet a dolgokról tárgyilagosan is beszélni.
Igen, ezt egy jó barátom, aki klasszikus liberálisnak aposztrofálja magát (nem pártok szerint van ez) úgy fogalmazta meg, hogy attól, hogy te haladó konzervatív vagy még a sört ugyanúgy isszuk. (Avagy a másikban a közöst keresd, és ne azt ami elválaszt. Meglepő élményeid lehetnek)Abszolút nem neked szól az indulat, engem a végletekig irritál minden véglény aki nulla hozzáadott értékkel ül a magas lovon. Ráadásul ezeknek a fizetett seggnyalóknak nagyobb arcuk van mint a gazdáiknak. A valódi tartalom és ismeretterjesztés pedig marad a "civilekre", akik vagy hobbiból vagy közösségi finanszírozásból tudják gyártani a tartalmat. Hírtv-n anno voltak jó műsorok ami szerintem magyar nyelven egyedülállóan foglalkozott informatív témákkal, például Globál/Hírvilág (amíg Maráczi csinálta), Ázsia... Most van Bayer, Apáti, Jeszy... azért érezzük hol a színvonal. Ez sok kártevő nem hogy nem szolgáltat értéket, de hozzájárul hogy az ország két részre legyen osztva, és utálja egymást a semmiért.
Mondjuk fikázni , elítélni könnyű ! Mondj már a másik oldalon egy mélyen szántó elmét aki -azt nem is kérem , hogy olyan legyen aki nem megfizetett- szerinted jó ?Abszolút nem neked szól az indulat, engem a végletekig irritál minden véglény aki nulla hozzáadott értékkel ül a magas lovon. Ráadásul ezeknek a fizetett seggnyalóknak nagyobb arcuk van mint a gazdáiknak. A valódi tartalom és ismeretterjesztés pedig marad a "civilekre", akik vagy hobbiból vagy közösségi finanszírozásból tudják gyártani a tartalmat. Hírtv-n anno voltak jó műsorok ami szerintem magyar nyelven egyedülállóan foglalkozott informatív témákkal, például Globál/Hírvilág (amíg Maráczi csinálta), Ázsia... Most van Bayer, Apáti, Jeszy... azért érezzük hol a színvonal. Ez sok kártevő nem hogy nem szolgáltat értéket, de hozzájárul hogy az ország két részre legyen osztva, és utálja egymást a semmiért.