M
molnibalage
Guest
Ameddig csak Ukrajnával izmozik, addig könnyű erősnek látszani...Az oroszok "eet my demand or else I am going to end the world" hangulatban vannak. Belinkeltem a december 17-i szerződésjavaslatukat. Nem azt kérik amire sarkítod a témát, de csak névleg nem. Az Orosz vezetésnél elgurult a gyógyszer, és úgy gondolják azon a jogon, hogy ők voltak a WW2 győztesei, és a keleti blokk urai, mint mai atomhatalom, az ERŐ jogán ma is diktálhatják a feltételeket. Azt mondják eddig szépen kértek, de most már elég volt, mert nem hallgatták meg a kéréseiket, és nem tartották be az ígéreteiket nyugaton. Tudom szürreális az egész nyugati szemmel, de úgy néz ki ők komolyan gondolják, és most is élesben köröznek a stratégiai bombázóik, hogy aláhúzzák, ez az ő játszóterük, komolyan gondolták, amit kértek. Nagyon el kellene gondolkodnunk a listájukon, és kitalálni hogyan legyen ennek vége WW3 nélkül, mert úgy néz ki Putin nem süketelt/blöffölt.
Úgy Tűnik Putin Clausewitzel egyet, a diplomáciát folytatja katonai eszközökkel...
Amúgy én nem értem az egészet, hogy nekik ebben mi a jó...